Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un club de tradiţie din Anglia a fost dezafiliat! Suporterii au început să plângă în faţa stadionului! Ce s-a întâmplat

OFICIAL | Un club de tradiţie din Anglia a fost dezafiliat! Suporterii au început să plângă în faţa stadionului! Ce s-a întâmplatgalerie foto

Premier League

Comentarii

Bury FC, club înfiinţat în 1885, a fost dezafiliat şi exclus din Liga a 3-a de fotbal din Anglia, după ce echipa a eşuat în tentativa de a-şi găsi un nou proprietar. Şefii fotbalului din Anglia o anunţaseră pe Bury să-şi rezolve problemele financiare până marţi, la ora 17:00.

Cum negocierile pentru preluarea clubului de către un om de afaceri au picat în ultima clipă, Bury FC a fost dezafiliată şi va fi exclusă din competiţiile profesioniste.

În momentul în care informaţia a devenit oficială, fanii clubului, adunaţi în faţa stadionului, au început să plângă! Este pentru prima dată din 1992 încoace când englezii exclud un club de fotbal din cauza datoriilor.

Scenariul s-ar putea repeta peste două săptămâni, în cazul în care Bolton nu va reuşi să-şi găsească un alt investitor. Federaţia Engleză de Fotbal are o regulă strictă în ceea ce priveşte situaţia financiară a cluburilor: în momentul în care actualul patronat nu mai poate susţine financiar echipa, clubul trebuie să-şi găsească rapid un alt proprietar. În caz contrar, echipa este dezafiliată.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: buryanglia,  

viewscnt
Articole similare