Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un dublu campion cu CFR Cluj, vedetă în Liga 3. Lovitură pe piaţa transferurilor.

OFICIAL | Un dublu campion cu CFR Cluj, vedetă în Liga 3. Lovitură pe piaţa transferurilor.

CFR Cluj

Comentarii

FC Bihor, formaţie din Liga 3, a reuşit să pună mâna pe un jucător care are două titluri de campion cu CFR Cluj.

O echipă din Liga 3, lovitură pe piaţa transferurilor. A adus un dublu campion cu CFR Cluj

FC Bihor a anunţat că a obţinut serviciile jucătorului Adrian Gîdea, ultima oară la CSM Alexandria.

Echipa din Oradea ocupă primul loc în seria 8-a din Liga 3 şi are şanse mari de promovare în Liga 2, dar vrea să o facă şi cu ajutorul unui fost campion al României.

Adrian Gîdea a fost crescut de CFR Cluj şi a jucat la echipa mare până în ianuarie 2023. Astlfel, mijlocaşul şi-a trecut în cont două titluri de campion cu CFR (2021 şi 2022).

A adunat 38 de meciuri şi a marcat un gol pentru formaţia din Gruia, dar acum va pune umărul la promovarea celor de al FC Bihor în Liga 2.

”Suntem încântaţi să anunţăm transferul jucătorului Adrian Mihai Gîdea, fotbalist cu o vastă experienţă şi cu două titluri cucerite în cadrul primei ligi din Romania, alături de o Supercupă a României.

Adrian Mihai Gîdea a semnat pentru o perioadă de doi ani şi jumătate cu clubul nostru şi s-a alăturat în această dimineaţă echipei. El contribuie, astfel, la consolidarea lotului în vederea obiectivului de promovare în Liga a 2-a.

Născut la 13 martie 2000, la Drobeta Turnu Severin, Adrian Mihai Gîdea evolueză pe postul de mijlocaş central sau mijlocaş lateral şi vine şi el din Liga a II-a, de la Alexandria.

Cu echipa CFR Cluj, Mihai a evoluat în primul eşalon fotbalistic al ţării din sezonul 2020-2021 până în sezonul 2022-2023, când a plecat la Poli Timişoara în Liga a II-a. De aici a ajuns la CSM Alexandria, echipă pentru care a jucat în prima parte a acestui sezon.

«Mihai este un jucător cu o experienţă destul de frumoasă la nivelul Ligii I. Este un jucător cu calităţi tehnice foarte bune. Are în ADN-ul lui un spirit de învingător, fiind că a jucat la CFR Cluj, la cel mai înalt nivel. Sperăm, astfel, să aducă un plus în angrenajul nostru», a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Clubul FC Bihor îi transmite lui Adrian Mihai Gîdea bun venit în familia roş-albastră orădeană!”, a fost comunicatul orădenilor.

Afla mai multe despre: cfr clujfc bihorsuperligaliga 3adrian gidea 

viewscnt
Articole similare