Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un fost antrenor de la FC Barcelona, noul selecţioner al Mexicului. A reuşit o performanţă incredibilă în 2018

OFICIAL | Un fost antrenor de la FC Barcelona, noul selecţioner al Mexicului. A reuşit o performanţă incredibilă în 2018
Comentarii

Începe o nouă era pentru selecţionata Mexicului, cel puţin aşa speră oficialii de la Mexico City. De luni, selecţionerul Mexicului este un fost tehnician de la FC Barcelona.

Gerardo "Tata" Martino este noul selecţioner al Mexicului, pentru tehnicianul în vârstă de 56 de ani fiind a treia experienţă ca selecţioner al unei naţionale, după ce a mai condus reprezentativa din Paraguay şi pe cea din Argentina. 

Pe banca Argentinei a reuşit să ajungă doar în finala Copa America, de două ori, pierzând de fiecare dată trofeul în faţa selecţionatei din Chile. El a devenit cunoscut însă în 2013, când a fost numit noul antrenor al Barcelonei, în mai multe rânduri vorbindu-se despre relaţia bună dintre el şi Lionel Messi, jucătorul fiind un factor important pentru care argentinianul a ajuns antrenor pe Camp Nou. 

În 2018, Tata Martino a reuşit să producă minunea în MLS, câştigând campionatul nord-american de fotbal cu Atlanta United. 

Afla mai multe despre: mexicnationalatata martino 

viewscnt
Articole similare