Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un nou transfer pentru Dinamo. Gevaro Nepomuceno a revenit în Liga I şi a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare

OFICIAL | Un nou transfer pentru Dinamo. Gevaro Nepomuceno a revenit în Liga I şi a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a bătut palma cu Gevaro Nepomuceno, jucător care a mai evoluat în Liga I, la Petrolul Ploieşti. Mijlocaşul stânga era liber de contract, după despărţirea de Halifax Town, echipă din liga a cincea engleză.

"Dinamo Bucureşti anunţă transferul mijlocaşului Gevaro Nepomuceno la clubul din Ştefan cel Mare până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani, a declarat noul manager sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Născut la Tilburg, în Olanda, Gevaro Nepomuceno a mai evoluat în România la Petrolul Ploieşti, un sezon şi jumătate, în perioada iulie 2014-ianuarie 2016.

Ultima oară la Halifax (Anglia), noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului pregătit de Ionel Gane în cantonamentul de la Săftica.

  • 13 meciuri a jucat Nepomuceno pentru Halifax în "Conferinţa" Angliei, în prima parte a acestui sezon competiţional, marcând un gol.
  • A mai evoluat un joc în Cupa Angliei, în luna decembrie a anului trecut, când a înscris în meciul Halifax vs Hartlepool, scor 3-3.
  • 47 de partide şi două goluri în Liga 1 a adunat Nepomuceno la Petrolul Ploieşti. Pentru echipa prahoveană a mai jucat patru meciuri în Cupa României şi unul în Cupa Ligii.
  • 9 este numărul echipelor la care a evoluat Nepomuceno în carieră: Willem II Tilburg, Den Bosch şi Fortuna Sittard în Olanda, Petrolul Ploieşti în România, Maritimo şi Famalicão în Portugalia, Oldham Athletic, Chesterfield şi Halifax în Anglia.
  • 28 de ani a împlinit Nepomuceno în urmă cu două luni, pe 10 noiembrie.
  • 44 de selecţii şi 8 goluri are Nepomuceno pentru naţionala statului Curaçao.
  • 10 este numărul oficial de joc al lui Nepomuceno la Dinamo Bucureşti" , a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului Dinamo.

Gevaro Nepomuceno la Dinamo Bucureşti Bucureşti, 22 ianuarie 2021. Dinamo Bucureşti anunţă transferul mijlocaşului...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 22 ianuarie 2021

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare