Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un nou transfer reuşit de UTA! Arădenii au adus la club un jucător cu peste 50 de apariţii pentru naţionala sa

OFICIAL | Un nou transfer reuşit de UTA! Arădenii au adus la club un jucător cu peste 50 de apariţii pentru naţionala sagalerie foto

UTA

Comentarii

UTA Arad şi-a propus să atace play-off-ul în noua stagiune, astfel că şefii de la club i-au înmânat lui Ilie Poenaru un buget generos de transferuri. Miercuri, trupa arădeană a anunţat oficial venirea unui nou fundaş stânga, care a însumat peste 50 de apariţii pentru naţionala sa.

Miercuri, UTA a anunţat oficial venirea lui Aly Abeid (24 de ani) la club, un internaţional din Mauritania cu 51 de apariţii pentru naţionala sa.

Fundaşul stângă se alătură arădenilor de la Valenciennes, echipa din Ligue 2 care se interesa de serviciile lui Edi Iordănescu la finalul lui 2021.

Jucătorul a apucat să însumeze 47 de apariţii în tricoul celor de la Valenciennes în cei doi ani petrecuţi la club.

Yacoub Aly Abeid este noul fundaş lateral al UTA-ei!

În vârstă de 24 de ani, Aly Abeid este un fotbalist din Mauritania, naţională pentru care a evoluat în 42 de meciuri şi a marcat 2 goluri. 

Apărătorul de picior stâng a început fotbalul la ASAC Concorde în ţara natală înainte de a semna cu spaniolii de la Levante.

A urmat un împrumut la Alcorcon, iar apoi s-a transferat la Valenciennes, în Franţa. În sezonul recent încheiat a adunat 14 jocuri, între care 10 ca titular, în Liga a 2 franceză.

Îi urăm mult succes în tricoul roş-alb şi la cât mai multe realizări alături de noi”, se arată în comunicatul emis de UTA.

Un nou transfer reuşit de UTA

Odată cu venirea lui Abeid la club, Ilie Poenaru a anunţat că UTA nu va mai transfera niciun fundaş, dar a punctat că este foarte mulţumit cu compartimentul său defensiv.

O dată cu venirea lui Aly am încheiat transferurile în compartimentul defensiv. Mi-am dorit să avem o apărare echilibrată, să avem concurenţă pe posturi, iar prin transferul lui Aly am rezolvat şi flancul stâng.

Este un jucător pe care l-am analizat foarte bine şi care se pliază pe principiile şi concepţia noastră.

Aly vine dintr-un campionat foarte greu, unde a jucat constant în ultimii doi ani şi jumate, la un club bun care a activat şi in prima ligă franceză.

Ne bucurăm că a acceptat să vină alături de noi în dauna altor oferte mult mai atrăgătoare, dar l-am convins cu proiectul nostru şi ceea ce vrem să facem la Arad.

Şi nu în ultimul rând, a fost încântat de atmosfera pe care publicul arădean o creează la fiecare meci!”, a spus Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: aly abeid 

viewscnt
Articole similare