Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Una din arenele legendare ale Europei va fi DEMOLATĂ! Stadion nou de 750 de milioane de euro. Anunţul făcut astăzi

OFICIAL | Una din arenele legendare ale Europei va fi DEMOLATĂ! Stadion nou de 750 de milioane de euro. Anunţul făcut astăzi

Serie A

Comentarii

Cluburile Internazionale Milano şi AC Milan au ajuns la un acord pentru demolarea Stadionului Giuseppe Meazza - San Siro, pe care îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu.

O nouă arenă va fi construită în apropiere, până în 2025. Din primele informaţii, ridicarea noului stadion va costa aproximativ 750 de milioane de euro.

"Vom face un nou San Siro aproape de cel vechi, în aceeaşi zonă. Vechiul stadion va fi demolat şi în locul lui vor fi ridicate noi construcţii", a declarat Paolo Scaroni, preşedintele clubului AC Milan, cu ocazia prezentării delegaţiei pentru candidatura Milano-Cortina la organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2026.

Prezent la acest eveniment şi întrebat dacă este vorba de o decizie comună, Alessandro Antonello, administratorul delegat al clubului Inter Milano, a răspuns: "Da, absolut."

Cu o capacitate de 80.000 de locuri acum, San Siro a fost inaugurat în 1926 şi renovat în 1935, 1955, 1990 şi 2015-2016.

Afla mai multe despre: san sirodemolare 

viewscnt
Articole similare