Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Unde a ajuns Valentin Lazăr după scandalul cu Ovidiu Burcă: ”A mai coborât un eşalon”

OFICIAL | Unde a ajuns Valentin Lazăr după scandalul cu Ovidiu Burcă: ”A mai coborât un eşalon”

Fotbal intern

Comentarii

Valentin Lazăr şi-a găsit echipă după despărţirea de CS Păuleşti.

După ce în prima parte a sezonului trecut de Liga 2 a fost dat afară de la Dinamo şi a ajuns la CS Păuleşti, în Liga 3, jucătorul crescut de Petrolul Ploieşti şi Sportul Studenţesc a ajuns la CSO Băicoi, în Liga a 4-a Prahova, judeţ din care se trage.

Valentin Lazăr a mai coborât un eşalon şi a semnat cu CSO Băicoi, din Liga 4 Prahova, informează Prahova Business.

”Băicoienii îşi construiesc, încet dar sigur, un efectiv capabil să se lupte, cu şanse, la supremaţie în viitorul sezon fotbalistic. 

Sosesc, pe rând, la gruparea condusă de Toni Ioniţă şi Octavian Jinga, jucători cu nume nu doar pe plan local. 

Loviturile începutului de săptămână sunt venirile lui Valentin Lazăr, mijlocaşul cu prezenţe înalte în fotbalul românesc, şi Florinel Sandu, un alt fotbalist care vine de la CS Păuleşti după ce bifase debutul pe scena primului eşalon competiţional în tricoul Academicii Clinceni”, a explicat sursa citată.

Vali Lazăr a crescut la Petrolul, formaţie pentru care a debutat la seniori, a făcut trecerea, ulterior, la Sportul Studenţesc, dar la Dinamo a cunoscut, cu adevărat, succesul. Aici, însă a avut parte şi de un scandal cu antrenorul Ovidiu Burcă. Concret, la un meci amical cu CS Păuleşti, scor 0-0, a aruncat cu două perechi de chiloţi de damă spre antrenorul său.

„Mă felicit că am avut o reacţie extrem de calmă. Sunt oltean, noi suntem mai aprigi. Acum trei-patru ani aş fi avut o cu totul altă reacţie, probabil ar fi ieşit cu mai mult scandal în presă.

Dar faptul că am rămas calm şi detaşat faţă de mizeria aia, mă felicit că am putut sta deoparte. Am făcut şi progrese în acest sens, iar asta s-a văzut. Lucrurile astea spun multe despre cel care face asta. Pentru mine, e important să-mi demonstrez că pot rămâne calm în anumite situaţii”, a mai spus Ovidiu Burcă, la TV OrangeSport.

Explicaţiile lui Vali Lazăr după gestul făcut

Vali Lazăr a explicat atunci motivul pentru care a recurs la un gest ciudat la adresa antrenorului său: „Burcă a reuşit să dea liderii vestiarului afară. Nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, n-a avut curaj să-i privească în ochi pe cei 5. Are impresia că e Dumnezeu pe pământ şi îi tratează aşa pe ceilalţi care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off…îi dai afară şi numai jucătorii sunt de vină. Domnul psiholog nu e de vină, că are nişte cărţi în faţa altora. Nu e aşa, hai să n-o mai dăm aşa”.

Afla mai multe despre: valentin lazărdinamoovidiu burcăliga 4 

viewscnt
Articole similare