Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Unei Emery a chemat de urgenţă un jucător român. Ce fotbalist îşi va continua cariera în La Liga

OFICIAL | Unei Emery a chemat de urgenţă un jucător român. Ce fotbalist îşi va continua cariera în La Liga

Stranieri

Comentarii

Unai Emery l-a chemat de urgenţă la Villarreal pe fundaşul dreapta Andrei Raţiu, care era împrumutat la Den Haag. Villarreal se confruntă cu multe accidentări, mai ales în defensivă şi Emery caută acum soluţii pentru a completa lotul.

Andrei Raţiu primeşte o şansă nesperată. Fundaşul în vârstă de 22 de ani a fost chemat de urgenţă de Unai Emery, pentru a completa lotul lui Villarreal. Mario Gaspar, titularul de pe poziţia de fundaş dreapta, s-a accidentat, problemă care îi dă bătăi de cap lui Emery.

Unai Emery a chemat de urgenţă un român la Villarreal

Printre alte opţiuni, antrenorul lui Villarreal a apelat la o soluţie la îndemână. Emery l-a rechemat pe Andrei Raţiu, jucător care era împrumutat la la Den Haag, în prima ligă olandeză. Fundaşul în vârstă de 22 de ani primeşte astfel o şansă nesperată, mai ales că la Den Haag a fost titular în doar şapte partide şi a avut în total doar 12 apariţii (10 în campionat).

Interesant este că Villarreal i-a pregătit o revenire emoţionantă lui Andrei Raţiu. Echipa spaniolă a postat pe reţelele de socializare un mesaj îi transmite fundaşului român că Villarreal este ”casa” lui: ”A ajuns la Villarreal în copilărie, a petrecut un deceniu la Cantera Grogueta şi acum se întoarce la ”submarin”. Aceasta este casa ta, Andrei”.

În vârstă de 22 de ani, Andrei Raţiu s-a format la Villarreal, pentru care a debutat în sezonul trecut. În acest sezon, pentru a-i oferi şansa să joace mai mult, Villarreal l-a împrumutat în Olanda, la Den Haag.

Cotat la 300.000 de euro, Raţiu a jucat şi pentru naţionala de tineret a României, unde a adunat trei selecţii.

 

Afla mai multe despre: andrei ratiu 

viewscnt
Articole similare