Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | UTA Arad a transferat un fotbalist crescut de Hamburg

OFICIAL | UTA Arad a transferat un fotbalist crescut de Hamburg

UTA

Comentarii

Reagy Ofosu (31 de ani), care a mai evoluat la FC Botoşani şi Universitatea Craiova, a semnat, marţi, pentru echipa UTA Arad

”Aripa” germană era liberă de contract după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia saudită Ohod Club, la începutul lunii iulie.

Reagy Ofosu a semnat cu UTA Arad

Reagy Ofosu a adunat 47 de jocuri pentru FC Botoşani şi Universitatea Craiova, timp în care a marcat opt goluri şi a oferit şase pase decisive.

Fotbalistul de origine ghaneză vine la UTA, o formaţie cu un început foarte dificil de sezon, în care a acumulat doar 7 puncte în primele 8 jocuri din Superligă.

Bun venit, Reagy Ofosu!

Reagy Ofosu este de astăzi jucătorul UTA-ei. Fotbalist ofensiv de 31 de ani, născut pe 20 septembrie 1991, vine de la Ohod Club, din Arabia Saudită.

Polivalentul fotbalist cu dublă cetaţenie, germano-ghaneză, poate evolua atât în partea dreaptă a linie de mijloc, cât şi în stânga sau în spatele vârfului.

A mai evoluat în campionatul României pentru FC Botoşani şi Universitatea Craiova, dar şi la formaţii din Europa precum HSV Hamburg, Grödig, Nec Nijmegen, NK Istra, Spartak Trnava, Haladas, Ionikos Nikeas sau Bursaspor.

A marcat în Superliga României opt goluri şi a oferit şase decisive în 47 de apariţii.
Îi urăm bun venit şi la cât mai multe realizări în tricoul roş-alb!
”, a anunţat clubul arădean pe pagina de Facebook. 

Jucătorii transferaţi de către UTA Arad în ultimele luni:

  • Godberg Cooper (Chindia), Denis Dumitraşcu (Chindia), Cătălin Carp (UFA), Marko Roganovic (KF Laci), Andrej Fabry (Skalica), Marcelo Freitas (Ituano), Kyvon Leidsman (TOP Oss), Ivaylo Markov (Podbeskidzie), Albert Stahl (Rapid), Herald Marku (liber), Stefanos Stroungis (liber), Marko Stolnik (NK Varazdin), Aleksandar Vucenovic (EN Paralimniou, Cipru), Claudiu Micovschi (Rapid) şi Reagy Ofosu.

Afla mai multe despre: reagy ofosumircea rednic 

viewscnt
Articole similare