Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Valencia a făcut cel mai scump transfer din istoria clubului

OFICIAL | Valencia a făcut cel mai scump transfer din istoria clubului

La Liga

Comentarii

CF Valencia a confirmat aseară cel mai scump transfer efectuat vreodată în istoria sa. Gruparea levantină a transferat un fotbalist pe o sumă mai mare decât cea plătită pentru David Villa şi Pablo Aimar împreună.

Pentru legendarii Aimar şi David Villa, ”liliecii” au plătit 33 de milioane de euro în 2000 şi 2005. Luni, Valencia a confirmat că a ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului portughez Gonzalo Guedes, pentru care va plăti francezilor de la Paris Saint Germain 40 de milioane de euro.

Proprietarul Valenciei, Peter Lim a mers personal la Paris pentru a încheia tranzacţia, ceea ce reprezintă o premieră în mandatul său şi o demonstraţie a felului în care Valencia a tratat această mutare. Gonzalo Guedes a fost principala ţintă a verii pentru ”levantini” şi fotbalistul pe care Marcelino Garcia, antrenorul formaţiei, l-a cerut cu insistenţă la echipă.

 

 

Peter Lim, preşedintele clubuluui, Anil Murthy vicepreşedintele Valenciei şi Mateo Alemany directorul sportiv al echipei au încheiat tranzacţia Guedes cu ajutorul agentului Jorge Mendes, influentul impresar fiind un apropiat al patronului de la Valencia.

Guedes devine definitiv jucătorul Valenciei, după ce în sezonul trecut evoluase pe Mestalla sub formă de împrumut. 38 de partide a bifat Guedes anul trecut pentru ”lilieci” pentru care a marcat şase goluri şi a pasat decisiv în 11 rânduri. Fotbalistul în vârsta de 21 de ani va purta la Valencia tricoul cu numărul 7.   

 

 

Afla mai multe despre: la ligavalenciatransferuriguedes 

viewscnt
Articole similare