Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Veste URIAŞĂ pentru fanii Realului. Se produce revenirea la care visau toţi suporterii

OFICIAL | Veste URIAŞĂ pentru fanii Realului. Se produce revenirea la care visau toţi suporterii

Real Madrid

Comentarii

Marco Asensio este gata să revină pe teren. Unul dintre cei mai iubiţi jucători ai Realului revine după o accidentare gravă.

Marco Asensio revine la Real Madrid. Mai devreme decât se aşteptau toţi fanii

Se antrenează 8 ore pe zi şi munceşte intens la o revenire de senzaţie! Marco Asensio, unul dintre preferaţii fanilor lui Real Madrid este gata de revenirea mult aşteptată pe teren. Accidentat grav într-o partida cu Arsenal, când a suferit o leziune la ligamentele încrucişate şi la menisc, puştiul minune al madrilenilor vede în sfârşit luminiţa de la capătul tunelului.

Real Madrid ar putea conta pe serviciile sale începând cu luna aprilie, sau chiar mai devreme, susţine El Larguero. Adică, mult mai devreme decât se spera oficial.

Jurnalistul Anton Meana de la El Larguero susţine că la Madrid, oficialii blanco sunt extrem de optimişti şi realmente încântaţi de felul în care decurge recuperarea jucătorului. Există chiar şanse bune ca Marco Asensio să fie gata pentru o ipotetică partida din sferturile de finală ale UEFA Champions League, dacă Real Madrid ajunge acolo, după "dubla de foc" cu Manchester City.

În vârstă de 23 de ani, Asensio are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. A marcat de 27 de ori în 135 de meciuri pentru Real Madrid şi este considerat de toţi, marea speranţă a fotbalului iberic. Fotbalistul originar din Insulele Baleare a câştigat deja pentru Real Madrid 9 trofee, printre care şi două UEFA Champions League, fiind chiar marcator într-una dintre finalele disputate (cea contra lui Juventus).

  • - 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Marco Asensio

  • - 4 ani de contract cu Real Madrid mai are internaţionalul spaniol

  • - 23 de ani are Marco Asensio

  • - 27 de goluri şi 19 pase decisive are Asensio la Real Madrid

Afla mai multe despre: marco asensioreal madrid 

viewscnt
Articole similare