Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Vestea care i-a înfuriat pe toţi fanii wrestlingului. WrestleMania 36 va avea loc într-un context fără precedent

OFICIAL | Vestea care i-a înfuriat pe toţi fanii wrestlingului. WrestleMania 36 va avea loc într-un context fără precedent

WWE

Comentarii

WWE a luat decizia în ceea ce priveşte organizarea WrestleMania. Spre deosebire de alte competiţii americane, compania lui Vince McMahon a decis să îşi continue activitatea şi să ia o decizie pe care puţini o înţeleg. Cel mai important eveniment al anului din wrestling va avea loc la data stabilită, 5 aprilie, dar fără spectatori.

În ciuda pandemiei de coronavirus, WWE a luat hotărârea să nu anuleze niciun show, nici măcar WrestleMania 36. Prin urmare, evenimentul supranumit „Superbowl-ul wrestlingului profesionist” nu va mai avea loc pe stadionul Raymond James, din Tampa, ci într-un alt loc din Florida. Mai exact în Orlando, la Performance Center, acolo unde este baza de antrenament a superstarurilor WWE.

WrestleMania 36 are loc fără spectatori

La WrestleMania erau aşteptaţi aproximativ 90 de mii de spectatori din întreaga lume. Acum însă, show-ul va avea loc într-o sală mică, fără nicio persoană în tribune şi va putea fi urmărit de către fani doar pe platforma WWE Network.

„După ce am luat legătura cu partenerii noştri şi cu autorităţile guvernamentale, WrestleMania şi orice alt eveniment nu vor mai avea loc în Tampa Bay. WrestleMania va putea fi urmărit în direct, pe 5 aprilie, pe WWE Network, în sistem pey-per-view. Doar personalul WWE va fi prezent la baza de antrenament din Orlando, Florida pentru a produce WrestleMania”, se anunţă într-un comunicat pe site-ul oficial al WWE.

Mai mult, nu doar că WrestleMania 36 va avea loc fără spectatori, dar ceremonia Hall of Fame şi PPV-ul NXT: Tampa Bay au fost anulate. În Hall of Fame urmau să intre nume importante din istoria wrestlingului precum Batista, John „Bradshaw” Layfield, Jushin „Thunder” Liger, The British Bulldog, N.W.O şi gemenele Nikki şi Brie Bella.

WrestleMania 36 are loc fără spectatori

La fel ca în cazul altor competiţii din SUA precum NBA, NFL, MBL sau MLS, fanii wrestlingului din întreaga lume şi-ar fi dorit ca şi WrestleMania 36 să fie amânat şi să aibă loc la o dată ulterioară, dar cu spectatori, mai ales că, în acest an, card-ul este unul foarte ofertant.

Roman Reigns împotriva lui Goldberg pentru titlul Universal, John Cena versus „The Fiend” Bray Wyatt, campionul WWE, Brock Lesnar contra învingătorului de la Royal Rumble, Drew McIntyre, AJ Styles vs. The Undertaker sau Randy Orton împotriva lui Edge, într-un „Last Man Standing match” sunt doar câteva dintre meciurile coloase pe care universul WWE abia aştepta să le vadă.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe