Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Viitorul anunţă transferul lui Cristi Gavra la Universitatea Cluj

OFICIAL | Viitorul anunţă transferul lui Cristi Gavra la Universitatea Cluj

Superliga

Comentarii

Clubul Viitorul a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, transferul atacantului Cristian Gavra la divizionara secundă Universitatea Cluj.

"FC Viitorul a ajuns la un acord cu formaţia Universitatea Cluj pentru transferul definitiv al jucătorului Cristian Gavra. În vârstă de 25 de ani, Cristian Gavra este un produs al Academiei Gheorghe Hagi. FC Viitorul îi mulţumeşte pentru evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îi doreşte mult succes în continuare", se precizează în comunicat.

Gavra a jucat în 89 de meciuri pentru echipa condusă de Gheorghe Hagi şi a reuşit să înscrie şase goluri şi să dea şase pase decisive. De-a lungul carierei, el a mai jucat la Gaz Metan Mediaş, unde a fost împrumutat în partea a doua a sezonului 2016-2017.

Universitatea Cluj, nou-promovată în Liga 2, a mai adus cinci jucători de la Viitorul, în această vară, însă sub formă de împrumut. Este vorba despre portarul Cosmin Dur-Bozoancă, fundaşii Tiberiu Căpuşă şi Kofi Twumasi, mijlocaşul Doru Dumitrescu şi atacantul Cristian Ene.

Afla mai multe despre: hagiviitorulgavra 

viewscnt
Articole similare