Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Viorel Moldovan a revenit în fotbalul românesc şi a preluat-o pe Chindia Târgovişte

OFICIAL | Viorel Moldovan a revenit în fotbalul românesc şi a preluat-o pe Chindia Târgovişte

Fotbal

Comentarii

UPDATE | Viorel Moldovan a devenit astăzi oficial noul antrenor al Chindiei Târgovişte, mutearea fiind confirmată de clubul din liga secundă.

 Chindia şi-a reluat luni, la prânz, pregătirea pentru noul sezon al Ligii 2, iar la o zi distanţă a rămas fără antrenorul care a pregătit-o în ultimele patru ani. Doar 17 jucători au fost la primul antrenament, după ce în perioada de vacanţă a rămas fără Denis Ciobotariu, Iustin Popescu, Mihai Neicuţescu şi Sergiu Jurj, în timp ce la Ovidiu Morariu şi Rafael Licu s-a renunţat în ultimele etape.

Preşedintele Marcel Ghergu i-a anunţat pe Croitoru şi Bârdeş că nu vor mai conduce prima echipă şi că vor primi alte posturi în organigrama clubului. "Nicu a renunţat, iar Bârdeş a zis că pleacă şi el", a spus Ghergu. "Croitoru a condus antrenamentul de ieri, a oferit şi declaraţii presei, e greu de crezut că a renunţat la nici 24 de ore de la reunirea lotului", au declarat surse din club pentru Ligab.ro Croitoru nu a putut fi contactat pentru a spune ce s-a întâmplat.

Potrivit sursei citate, fostul internaţional Viorel Moldovan (45 de ani) este favorit să preia echipa târgovişteană, iar preşedintele Ghergu se află în negocieri cu el de mai multe zile. 1,5 milioane era suma care intra în conturile Chindiei Târgovişte dacă echipa promova în L1 şi trecea de Voluntari la baraj.

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia targovistedemiterescandalproblemeliga 2 

viewscnt
Articole similare