Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Virgiliu Postolachi a plecat de la PSG. A fost transferat de o echipă de Liga Campionilor: "Un mare bine ai venit"

OFICIAL | Virgiliu Postolachi a plecat de la PSG. A fost transferat de o echipă de Liga Campionilor: "Un mare bine ai venit"

Ligue 1

Comentarii

Virgiliu Postolachi (19 ani) a părăsit-o pe Paris Saint-Germain după mai multe sezoane în care nu a reuşit să debuteze la prima echipă a campioanei Franţei. Atacantul a ajuns la un club cu trei titluri de campioană în Ligue 1.

Atacantul lui PSG născut în Republica Moldova a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu LOSC Lille, vicecampioana sezonului precedent din Ligue 1. Potrivit presei din Franţa, fotbalistul a fost cedat în mod gratuit de PSG, dar clubul a păstrat procente dintr-un transfer ulterior al tânărului. 

Virgiliu Postolachi a lovit din nou în amicale pentru PSG. Jucătorul de 19 ani a marcat un gol superb în victoria obţinută de campioana Franţei, scor 6-1, cu Dinamo Dresda. 

Atacantul de 19 ani are cetăţenie română şi a fost dorit insistent de oficialii FRF la naţionala de tineret, însă, conform declaraţiilor lui Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice, Postolachi n-a putut fi folosit din cauza unor probleme juridice.

Afla mai multe despre: virgiliu postolachipsglilletransfer 

viewscnt
Articole similare