Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Wolfsburg i-a reziliat contractul unui finalist de Liga Campionilor. Jucătorul se întoarce în ţara natală

OFICIAL | Wolfsburg i-a reziliat contractul unui finalist de Liga Campionilor. Jucătorul se întoarce în ţara natală

Bundesliga

Comentarii

În 2013 era la un pas de a câştiga Liga Campionilor, iar acum pleacă din Bundesliga şi se întoarce în ţara natală. Anunţul a fost făcut chiar de clubul la care a fost legitimat până în această iarnă.

Wolfsburg a anunţat că a reziliat de comun acord contractul lui Jakub Błaszczykowski, jucător ajuns la vârsta de 32 de ani. Tot clubul din Bundesliga a anunţat că mijlocaşul este deja în Polonia, acolo unde va semna un nou contract. 

"Kuba" este o legendă a celor de la Borussia Dortmund, câştigând două titluri, o Cupă şi o Supercupă a Germaniei cu BVB, dar peste toate, cea mai mare realizare este finala din UEFA Champions League, pe care Dortmund a pierdut-o în faţa lui Bayern Munchen, în sezonul 2012-2013. Błaszczykowski a intrat definitiv în inima fanilor lui Dortmund când a refuzat să semneze cu marea rivală, Schalke 04. 

În acest sezon, polonezul a jucat doar un singur meci în Bundesliga, pentru Wolfsburg. Pe lângă cele două echipă din Germania, el a mai evoluat de-a lungul carierei în KS Częstochowa şi Wisla Cracovia în Polonia şi la Fiorentina în Italia. 

Afla mai multe despre: jakub błaszczykowskipoloniabundesligawolfsburg 

viewscnt
Articole similare