Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Wolves, sumă record pentru un jucător crescut la academia Barcelonei

OFICIAL | Wolves, sumă record pentru un jucător crescut la academia Barcelonei

Premier League

Comentarii

Wolverhampton Wanderers a făcut cel mai scump transfer din istoria clubului prin aducerea lui Adama Traoré (22 de ani) de la Middlesbrough.

Nou-promovata în Premier League este foarte activă pe piaţa transferurilor şi a adus până acum nume importante pe "Molineux", printre care şi Joao Moutinho, cu speranţa de a rămâne în primul eşalon din fotbalul englez şi anul viitor. Ultima reuşită din perioada de mercato, care se apropie de sfârşit pentru cluburile engleze, este aducerea lui Adam Traore de la Middlesbrough, care totodată a devenit şi cel mai scump fotbalist din istoria "lupilor". 

20 de milioande de euro a plătit Wolves pentru Traore, care a semnat un contract valabil pe cinci sezoane. Extrema dreapta în vârstă de doar 22 de ani a fost mai bine de 10 ani în academia Barcelonei, celebra La Masia, înainte de a ajunge în Anglia. În 2015 el a fost transferat de Aston Villa pentru 10 milioane de euro, însă nu s-a impus pe "Villa Park" şi a ajuns la fosta adversară a FCSB din semifinala Cupei UEFA. În ultimul sezon la Boro, Traore a fost desemnat atât de fani, cât şi de colegii săi cel mai bun jucător.

În total, este al cincilea jucător adus de Wolves în această vară după Rui Patricio, Jonny, Joao Moutinho şi Raul Jimenez.  În prima etapă din noul sezon, Wolves va juca acasă cu Everton. 

 

Afla mai multe despre: adama traorepremier leaguemiddlesbroughwolveswolverhampton wandereresrecordtransferla masiafc barcelona 

viewscnt
Articole similare