Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Zdenek Ondrasek, noul atacant al FCSB! Ce număr va purta pe tricou

OFICIAL | Zdenek Ondrasek, noul atacant al FCSB! Ce număr va purta pe tricou

FCSB

Comentarii

FCSB l-a prezentat oficial, luni, printr-un anunţ pe pagina de Facebook, pe atacantul ceh Zdenek Ondrasek (32 de ani), de la Viktoria Plzen.

Zdenek Ondrasek, noul atacant al FCSB

După ce negocierile au durat mai mult, cele două părţi au ajuns într-un final la un acord, iar Zdenek Ondrasek e noul fotbalist al FCSB. Vârful de atac din Cehia şi-a ales şi numărul de pe tricou, 13.

"Bine ai venit, Zdenek Ondrasek! FCSB anunţă transferul lui Zdenek Ondrasek, de la FC Viktoria Plzen. Atacantul ceh în vârstă de 32 de ani a efectuat luni dimineaţă vizita medicală şi a semnat contractul cu FCSB. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât  mai multe succese în tricoul roş-albastru!", se arată în anunţul oficial al celor de la FCSB.

Zdenek Ondrasek este un atacant născut la 22 decembrie 1988, în Strakonice, Cehia. Acesta a început fotbalul la TJ Blatná, iar junioratul l-a încheiat la SK Dynamo Ceske Budejovice. A mai evoluat pentru FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia) şi FC Dallas (SUA) înainte de a reveni în Cehia în septembrie 2020, pentru a semna cu FC Viktoria Plzeň. A adunat, până la momentul semnării contractului cu FCSB, 7 prezenţe în echipa naţională a Cehiei, pentru care a marcat două goluri.

Afla mai multe despre: zdenek ondrasekoficialtransferfcsb 

viewscnt
Articole similare