Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ziua revanşei pentru „Prinţesa Războinică”. Diana Belbiţă e în faţa unei noi lupte în UFC. Când, unde şi împotriva cui va avea loc meciul

OFICIAL | Ziua revanşei pentru „Prinţesa Războinică”. Diana Belbiţă e în faţa unei noi lupte în UFC. Când, unde şi împotriva cui va avea loc meciulgalerie foto

Sporturi americane

Comentarii

Aventura Dianei Belbiţă în UFC continuă. Românca tocmai a aflat când şi împotriva cui va disputa cel de-al doilea meci al carierei în cea mai importantă promoţie de MMA din lume. Pe 15 iulie, la show-ul din Abu Dhabi, „Prinţesa Războinică” va intra în cuşcă împotriva gruzinei Liana Jojua.

În vârstă de 24 de ani, luptătoarea româncă stabilită în Canada va avea parte de un duel care, cel puţin pe hârtie, se anunţă destul de echilibrat. Adversara acesteia, Liana Jojua (25 de ani), este şi ea în faţa celei de-a doua lupte în UFC. Atât Belbiţă, cât şi Jojua au pierdut primul meci.
 
Belbiţă are însă o experienţă mai mare în MMA, cu un palmares de 13 victorii şi 5 înfrângeri, spre deosebire de gruzină, care până acum a câştigat 7 lupte şi a pierdut 3. Meciul dintre cele două va avea loc pe 15 iulie, la UFC Fight Island, în Emiratele Arabe United, mai exact la Abu Dhabi. Duelul are loc la categoria de greutate flyweight (56.7 kg).
 
 
Diana Belbiţă a fost învinsă la primul meci în UFC, pe 18 octombrie 2019. „Prinţesa Războinică” a pierdut la finalul celor trei reprize prin decizie unanimă în faţa lui Molly McCann. Conform arbitrilor, englezoaica s-a impus în fiecare rundă, strângand un scor general de 30-26.
 

Afla mai multe despre: diana belbitaufc 

viewscnt
Articole similare