Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Zvonimir Boban a fost dat afară de la AC Milan! Urmează Paolo Maldini? Totul despre scandalul momentului de la Milan

OFICIAL | Zvonimir Boban a fost dat afară de la AC Milan! Urmează Paolo Maldini? Totul despre scandalul momentului de la Milan

AC Milan

Comentarii

AC Milan a anunţat oficial sâmbătă seară că Zvonimir Boban a fost dat afară, fapt pe care presa din Italia l-a anunţat încă de la începutul săptămânii.

Destituirea lui Boban vine ca urmare a unui interviu pe care acesta l-a acordat în Gazzetta dello Sport şi în care l-a criticat pe Ivan Gazidis, CEO-ul clubului rossonero. Mai exact, Boban a spus că Gazidis a negociat venirea lui Ralf Rangnick pe banca lui Milan fără să îl anunţe pe el sau pe Paolo Maldini. 

Gazidis, susţinut de fondul de investiţii Elliott Management, cel care deţine AC Milan, a fost înfuriat de ieşirea lui Boban şi a fost de părere că interviul acordat de fostul jucător a adus un prejudiciu de imagine clubului, astfel că a decis să îl demită. 

Astfel, Boban a rezistat doar nouă luni la AC Milan. Ca urmare a acestei decizii, este posibil şi ca Paolo Maldini să plece de la echipă. Directorul tehnic al clubului făcea echipă cu Boban, iar şi în cazul în care ar rămâne la Milan, odată cu venirea iminentă a lui Rangnick, fost antrenor la RB Leipzig, sarcinile îi vor fi reduse, din moment ce neamţul ar urma să ocupe o poziţie de manager, similară cu cea pe care o au antrenorii din Premier League. 

În ciuda faptului că atât Boban, cât şi presa din Italia anunţă venirea iminentă a lui Rangnick, în comunicatul oficial, Gazidis a spus că actualul antrenor, Stefano Pioli, face o treabă excepţională, iar el şi staff-ul lui beneficiază de întreaga lui susţinere. 

Afla mai multe despre: ac milanboban 

viewscnt
Articole similare