Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii Astrei au aşteptări mari de la Alibec: "Trebuie să demonstreze că este un jucător care poate câştiga singur unele meciuri"

Oficialii Astrei au aşteptări mari de la Alibec: "Trebuie să demonstreze că este un jucător care poate câştiga singur unele meciuri"

Astra Giurgiu

Comentarii

Giurgiuvenii nu-si pierd rabdarea cu Alibec. Atacantul a jucat in ultimele trei meciuri pentru Astra, iar aseara a fost in premiera titular. Ultimul gol marcat in campionat de Alibec a fost pe 3 februarie.

Alibec a revenit la Astra dupa un sezon dezastruos la FCSB. Giurgiuvenii au mari asteptari de la atacantul care in cei trei ani petrecuti la Astra a marcat 42 de goluri in toate competitiile. 

"Trebuie să ţinem cont că au plecat cinci jucători titulari faţă de anul trecut. Într-adevăr, am făcut achiziţii bune, din punctul meu de vedere, dar orice jucător, indiferent de nivelul la care e, are nevoie de timp şi de răbdare. Creştem de la meci la meci şi se vede că suntem pe un drum ascendent.

În privinţa lui Alibec, e greu de spus când îşi va reveni. Important este că el se pregăteşte foarte bine şi că noi avem încredere în el, avem răbdare cu el. Iar Denis trebuie să demonstreze că este un jucător capabil de a ne câştiga meciuri, aşa cum a făcut-o în perioada când a jucat la noi" , a declarat preşedintele Astrei Giurgiu, Dani Coman, pentru Telekom Sport.

Astra a remizat, aseară, în deplasarea de la Botoşani, scor 1-1, în primul meci al etapei a IV-a a Ligii I. Transferat de la FCSB, atacantul Denis Alibec a fost titular pentru prima dată la Astra în acest sezon. Gazdele au evoluat în ultimele minute ale jocului cu un fotbalist mai puţin, după eliminarea lui Dumitraş.

Afla mai multe despre: alibecdani comanastragiurgiufcsbbotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare