Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii Borussiei Dortmund şi-au anunţat planurile pe care le au cu Moukoko. Unde va juca fotbalistul de 16 ani în acest sezon

Oficialii Borussiei Dortmund şi-au anunţat planurile pe care le au cu Moukoko. Unde va juca fotbalistul de 16 ani în acest sezon
Comentarii

Borussia Dortmund a a nunţat că nu are de gând să-l împrumute la o altă echipă, în perioada de transferuri din iarnă, pe Youssoufa Moukoko (16 ani).

Sebastian Kehl, directorul primei echipe, a declarat că Moukoko va rămâne la Dortmund şi va face progrese alături de coechipierii săi, nicidecum în altă parte.

''Noi îi oferim lui Youssoufa timpul de care are nevoie un tânăr de 16 ani pentru a se dezvolta, pentru a progresa. El este foarte ambiţios şi vrea să înveţe în fiecare zi ceva nou'', a spus Kehl.

Youssoufa Moukoko, tânăra speranţă a fotbalului german, la numai 16 ani, a stabilit noi recorduri devenind cel mai tânăr jucător şi cel mai tânăr marcator din istoria reprezentativei de tineret a Germaniei.

Deja cel mai tânăr jucător şi marcator din Bundesliga în sezonul trecut, cel mai tânăr jucător din Liga Campionilor (16 ani şi 18 zile), atacantul Borussiei Dortmund a fost titularizat în meciul cu San Marino, din preliminariile Campionatului European Under-21, la vârsta de 16 ani şi 286 de zile.

Originar din Yaounde (Camerun), Moukoko a marcat în min. 39 golul de 3-0 pentru Germania, care s-a impus în final cu 6-0.

Youssoufa Moukoko a doborât, de asemenea, cu un an recordul care aparţinea actualului mijlocaş ofensiv al lui PSG, Julian Draxler, autorul unui gol la naţionala de tineret la vârsta de 17 ani şi 323 de zile în 2011.

Borussia Dortmund se află în prezent pe locul 2 în Bundesliga, după 8 etape, cu 18 puncte, la un punct în urma liderului Bayern Munchen.

Borussia va juca sâmbătă, în etapa a 9-a, în deplasare, cu Arminia Bielefeld, penultima în clasament.

Afla mai multe despre: dortmund 

viewscnt
Articole similare