Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii CFR-ului n-au trecut peste înfrângerea cu U Craiova: "A influenţat jocul. Nicăieri în lume nu cred că poţi gândi altfel faza!"

Oficialii CFR-ului n-au trecut peste înfrângerea cu U Craiova: "A influenţat jocul. Nicăieri în lume nu cred că poţi gândi altfel faza!"

CFR Cluj

Comentarii

Oficialii CFR-ului n-au trecut încă peste înfrângerea cu U Craiova (2-3, în Gruia), când echipa lui Dan Petrescu a căzut pe locul doi. Marius Bilaşco, managerul sportiv din Gruia, a vorbit în direct la Telekom Spot despre faza din startul partidei CFR - U Craiova, când, consideră el, Istvan Kovacs nu a acordat un penalty pentru echipa sa.

Bilaşco speră ca "feroviarii" să revină pe locul 1 în clasament, după deplasarea de la Astra. Membru în conducerea campioanei României, fostul atacant de la Unirea Urizceni este de părere că elevii lui Dan Petrescu au fost privaţi de un penalty în startul partidei cu U Craiova, în minutul 6.

"Sper ca luni să revenim acolo, pe primul loc. E o deplasare grea, ştim cu toţii ce s-a întâmplat la ultimul meci. Acea fază de la începutul partidei cu Craiova, când Istvan Kovacs n-a acordat penalty, a influenţat jocul. Din punctul meu de vedere, există contact, iar dacă există contact e penalty. Nicăieri în lume nu cred că poţi gândi altfel faza. Cred eu că, în final, după aspectul jocului nu meritam să pierdem. Am ajuns pe 2, eu sper că după meciul cu Astra să revenim pe primul loc", a spus Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

În minutul 6 al partidei CFR Cluj - U Craiova, Valentin Costache a căzut în careu după un contact cu un apărător al Craiovei, însă Istvan Kovacs a ales să arate cartonaşul galben. Imediat după acea fază, Elvir Koljic a deschis scorul, în minutul 9. Partida s-a terminat 3-2 pentru U Craiova.

Afla mai multe despre: marius bilascocfr clujpenaltyu craiova 

viewscnt
Articole similare