Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii clujeni sunt şocaţi după umilinţa din Luxemburg: "Nu am recunoscut echipa"

Oficialii clujeni sunt şocaţi după umilinţa din Luxemburg: "Nu am recunoscut echipa"

UEFA Europa League

Comentarii

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că echipa antrenată de Antonio Conceicao a fost mai obosită la meciul pierdut cu Dudelange, cu 0-2, decât adversarii, care au un campionat mai uşor şi şi-au amânat o partidă de campionat.

"Am început şi slab şi am terminat şi mai slab. Echipa a acuzat o oboseală, aşa mi s-a părut. Nu e o scuză, dar aşa s-a întâmplat. Am fost averizat că echipa din Dudelange este o echipă bună, care joacă fizic foarte bine, au dominat şi pe Legia Varşovia şi au avut ocazii. Noi nu am reuşit să ne impunem jocul, să ţinem de minge, să pasăm.

E o înfrângere care e dureroasă pentru noi. Sper să întoarcem rezultatul joia viitoare acasă, dar va fi greu. Nu am recunoscut echipa în seara asta. A fost o diferenţă, pentru că ei au un campionat mai uşor şi şi-au amânat meciul de luni.

Ne concentrăm pe meciul de joi, care va fi foarte important, vom încerca să reparăm ce am stricat azi. Culio are o leziune musculară, Djokovici e şi el accidentat. Nu e totul pierdut, trebuie să ne concentrăm mai bine", a declarat Mureşan, la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujeuropa leaguedudelange 

viewscnt
Articole similare