Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii de la FCSB cer arbitraj video în Liga I: "Suportăm noi o parte din bani"

Oficialii de la FCSB cer arbitraj video în Liga I: "Suportăm noi o parte din bani"

Fotbal intern

Comentarii

Oficialii roş-albaştrilor vor să propună, în următoarea Adunare Generală de la LPF, readucerea arbitrilor străini în Liga I. Mai exact, pentru meciurile din play-off-ul competiţiei.

"Nu finanţez în totalitate (n.r. - arbitrajul video), că am înţeles că ar costa foarte mult, dar o parte... Eu am vorbit cu Gino şi i-am spus aşa: <Eu te susţin oricum, eşti prietenul meu din copilărie, dar am şi eu o rugăminte, ca să terminăm o dată cu măgăriile din arbitraj: tehnologia video>. Pentru că arbitrul va fi de şapte ori mai concentrat şi se gândeşte de 100 de ori când este mingea în careu, pentru că se face de râs. Implică o mai mare concentrare a arbitrului când are tehnologie video, reglementează şi concentrarea arbitrilor.

În plus de asta i-am mai spus aşa: <eu vreau să propunem în Adunarea Generală meciurile din play-off să fie arbitrate de arbitri străini>. Pentru că noi nu avem arbitri, nu avem arbitri de calitate care să arbitreze fotbalul nostru din play-off. Sunt acolo şase echipe de anvergură, zic eu, şi nu avem arbitri pentru asta. Cel mai bun arbitru la ora asta este, după părerea mea, ăla, Sfeşnic (n.r. - Horaţiu Feşnic). Clar, simplu, liniştit, unde e fault, pac, fault, fluieră, nu are nicio emoţie, nicio teamă, îmi place statura lui, Sfeşnic. Are şi nume biblic. Când am auzit de el am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic. Pe cuvânt", a declarat Becali, la Pro X.

Meciuri din Liga I au fost conduse ultima dată de arbitri străini în sezonul 2012/2013.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaualiga 1fesnicplay-offcampionat 

viewscnt
Articole similare