Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii de la U Craiova l-au enervat pe Dan Petrescu: "Presiunile au mereu succes". Prima reacţie după o nouă înfrângere a lui CFR Cluj: "Bagajul îl am făcut"

Oficialii de la U Craiova l-au enervat pe Dan Petrescu: "Presiunile au mereu succes". Prima reacţie după o nouă înfrângere a lui CFR Cluj: "Bagajul îl am făcut"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a continuat seria declaraţiilor alarmante. Tehnicianul gestionează cu greu situaţia de la echipă şi, în plus, i-a atacat pe oficialii de la U Craiova, pe care-i acuză că fac presiuni.

VIDEO | Poli Iaşi - CFR Cluj, 1-0 (Calcan 64), pe Telekom Sport 1, în 16-imile Cupei României

Imediat după eliminarea din Cupa României, în 16-imi, Dan Petrescu s-a declarat nemulţumit de presiunile făcute de oficialii de la U Craiova, în privinţa arbitrajului:

"E dezamăgitor, dar... Rezultatul, da. Cred că sunt mai multe cauze. În prima repriză am jucat foarte bine. Au fost două penalty-uri clare, care nu au fost date. Presiunile pe care le fac cei de la Craiova au mereu succes. Toţi arbitrii care vin la Cluj arbitrează CFR-ul ca şi cum adversarul ar fi campioana. Noi nu mai primim de mult penalty-uri. 

Chiar dacă Cupa României nu era o prioritate pentru noi, îmi pare rău pentru jucători, că au dat tot ce au avut mai bun. Nu voiam să ieşim, voiam să câştigăm. Pentru moral e foarte rău, noi deja am pierdut nişte meciuri. Orice ai face, clar că e nu e bine. În continuare lucrurile vor sta tot aşa. Jucători nu vin, Omrani nu e, Hoban nu e, Vinicius nu e. Cei rămaşi sper să facă minuni. Nu mă aştepam să ajungem în acest moment, Ceva am prevestit eu acum câteva săptămâni când am zis că sunt obosit", a declarat, dezamăgit, Dan Petrescu, după meciul cu Poli Iaşi. 

 De asemenea, Dan Petrescu a recunoscut că e pregătit de plecarea de la CFR Cluj, deşi nu a avut o discuţie cu conducerea în acest sens: "Controlul îl fac jucătorii pe teren. Sunt conştient de perioada rea, nici nu prea dorm noaptea. E un ghinion pe care nu l-am mai avut în carieră. Chiar primul şut să fie gol şi să nu ni se dea penalty-uri. 

Mereu mă gândesc la despărţire, la orice echipă am fost m-am gândit. Bagajul îl am făcut. Eu mai am contract un an şi jumătate şi vedem ce va decide clubul. Momentan, sunt foarte supărat. Pe mine în primul rând şi pe toată lumea de pe planetă", a mai spus "Bursucul".  

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujcfr cluj poli iasicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare