Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii lui Dinamo, anunţ de ultimă oră: "Domnul Negoiţă nu mai face parte din viaţa acestui club!"

Oficialii lui Dinamo, anunţ de ultimă oră: "Domnul Negoiţă nu mai face parte din viaţa acestui club!"

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele Comnsiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a spus că atât Rednci cât şi Ionuţ Negoiţă, care nu se mai implică în trebuirile echipei, au trecut de disputele pe care le-au avut în trecut.

“Poate că oamenii nu au înţeles foarte bine, dar domnul Negoiţă nu mai face parte din viaţa acestui club. Odată ce ne-a spus că e nevoie ca acest club să se susţină financiar şi că trebuie să ne calibrăm lucrurile astfel încât să nu fie nevoie de intervenţia cuiva din exterior pentru a-l redresa, decizia dânsului în acest club este aproape spre zero. 
 
El intervine doar la rugămintea mea, când contractăm cheltuieli pentru club care pot afecta un cash-flow previzionat. Clubul se autofinanţează iar deciziile aparţin unui grup de oameni care se regăsesc în funcţii de conducere. Atât domnul Negoiţă cât şi domnul Rednic au lăsat toate lucrurile deoparte şi au pus Dinamo deasupra unor orgolii personale. Într-un moment extrem de delicat pentru Dinamo au pus interesele clubului deasupra", a spus David.
 

Afla mai multe despre: ionut negoitaalexandru daviddinamo 

viewscnt
Articole similare