Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii lui Hermannstadt sar la gâtul arbitrului Popa: "Trebuia să vorbească! Nicăieri în ţară nu am văzut un stadion atât de plin ca la Sibiu"

Oficialii lui Hermannstadt sar la gâtul arbitrului Popa: "Trebuia să vorbească! Nicăieri în ţară nu am văzut un stadion atât de plin ca la Sibiu"

Cupa României

Comentarii

Decizia luată de arbitrul Cătălin Popa din Piteşti de a amâna miercuri seră partida dintre Hermannstadt şi FCSB i-a nemulţumit atât pe cei aproximativ 12.000 de spectatori aflaţi în tribunele Stadionului Municipal, cât şi pe oficialii sibieni.

Preşedintele clubului sibian a declarat că i s-ar fi părut corect ca brigada de arbitri să tragă semnalul de alarmă încă de la ora 16:00, când a fost inspectat terenul.
 
"Sunt foarte dezamăgit pentru cele ce s-au întâmplat. Până la un moment dat lucrurile au decurs foarte bine şi normal. În dimineaţa meciului, la 9:30-10:00, am început să degajăm terenul de zăpadă. Terenul era moale. Evident că, în momentul în care am intrat cu utilajele, cu "lama", au fost unele porţiuni cu zăpadă bătătorită. A fost şi soare în jurul prânzului, terenul chiar era moale...
 
N-au fost niciun fel de probleme. Arbitrii au intrat pe teren în momentul în care au venit. I-am întrebat cu ce culoare vor să trasăm terenul, dacă vor cu galben, sau roşu, ne-au spus că e bine cu alb. În acel moment, din punctul meu de vedere, trebuiau să ne spună: "Aveţi grijă că sunt acele porţiuni de zăpadă! Degajaţi-le!”. Aveam timp suficient, ne puteam mobiliza şi o puteam rezolva. Faptul că au stat două ore şi jumătate, n-au spus nimic, iar după aceea au luat acea decizie, când în tribune erau 12.000 de oameni, care stăteau în frig, care au venit să vadă acest joc...
 
Aceşti oameni au venit să vadă acest meci al Sibiului, echipa lor favorită. Din punctul meu de vedere brigada de arbitri trebuie să-şi asume această decizie. La ora actuală, nicăieri în ţară nu am văzut un stadion atât de plin ca la Sibiu", a declarat preşedintele FC Hermannstadt, Teodor Birţ.
 

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsbcupa romanieiteodor birt 

viewscnt
Articole similare