Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii lui Lazio s-au revoltat în presa din Italia, după ce au aflat că Ronaldo se antrenează liniştit în Portugalia

Oficialii lui Lazio s-au revoltat în presa din Italia, după ce au aflat că Ronaldo se antrenează liniştit în Portugalia
Comentarii

Oficialii clubului Lazio s-au arătat nemulţumiţi de faptul că atacantul Cristiano Ronaldo, vedeta echipei rivale la titlu, Juventus, poate să se antreneze liniştit în Portugalia, pe Insula Madeira, informează lequipe.fr.

"Am impresia că există un pic de favoritism. Mă refer la jucătorii din străinătate care vor avea ocazia să se întoarcă şi să-şi reia antrenamentele, la fel ca jucătorii lui Lazio. Dar mica diferenţă este că jucătorii noştri au rămas în casele lor.

Din Portugalia, am văzut chiar imagini magnifice cu antrenamentele lui Ronaldo pe un frumos teren de fotbal. Ei se antrenează liniştiţi în străinătate, dar noi nu putem să facem acest lucru. Să spunem că alţii au fost puţin mai avantajaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al clubului Lazio, Arturo Diaconale la Radiosei, citat de Gazzetta dello Sport.

În Italia, jucătorii nu au voie să se antreneze până la expirarea stării de urgenţă, la 3 mai. După izbucnirea crizei sanitare provocate de Covid-19, Ronaldo a plecat în ţara lui natală, iar presa portugheză a publicat imagini cu atacantul antrenându-se pe Estadio Nacional de Madeira.

Juventus şi Lazio sunt în fruntea clasamentului Serie A, fiind despărţite doar de un punct.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare