Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii lui Sepsi nu regretă că l-au pierdut pe Vukusic: „Nu era un câştig! Sincer am şi uitat de el”

Oficialii lui Sepsi nu regretă că l-au pierdut pe Vukusic: „Nu era un câştig! Sincer am şi uitat de el”

Superliga

Comentarii

Cornel Şfaiţer, managerul clubului Sepsi OSK, a vorbit, azi, despre transferul ratat, pe ultima sută de metri, a lui Ante Vukusic (29 de ani), jucător care a semnat, până la urmă, cu FCSB.

Atacantul Ante Vukusic (29 de ani) avea o înţelegere cu Sepsi OSK, dar mutarea a fost deturnată de FCSB, care a intrat pe fir în ultimul moment. Şfaiţer a mărturisit că, după ce l-a văzut în teren pe Vukusic, nu regretă că nu a ajuns la Sf. Gheorghe, ba mai mult, atacantul a fost dat uitării.
 
A fost deturnat de FCSB pe ultima sută de metri, dar lucrurile acestea se întâmplă în România, nu suntem supăraţi. Într-adevăr e un jucător pe care l-am vrut, dar după ce l-am văzut la ultimul meci ne-am dat seama că nu era un câştig pentru noi. L-am dorit, dar l-am şi uitat. Sunt lucruri care nu se fac oricum. Nu a fost o surpriză, repet, se întâmplă în România. I-am dorişit şi agentului şi jucătorului să fie sănătoşi. Noi ne dorim în continuare jucători care să facă diferenţa, căutăm, dar nu suntem disperaţi”, a mărturisit managerul lui Sepsi, în direct la PRO X.
 
Sepsi Sf. Gheorghe se va duela cu Dinamo, diseară, de la ora 21:00. Şfaiţer a prefaţat partida: „Sunt curios şi eu de meciul cu Dinamo. Au arătat o altă faţă în meciul cu FCSB. Nu a fost o surpriză rezultatul, având în vedere echipa de start a FCSB-ului. Dinamo a suferit multe schimbări în cadrul lotului, dar sincer, echipa nu arată rău. Sper să avem parte de un meci frumos, starea terenului va fi dificilă, de temperatură nu mai spun.. Jucăm la jumătatea lui februarie, la ora 21:00.. Lupta se va duce până în ultima etapă pentru play-off şi la fel şi pentru retrogradare”.
 
Sepsi este pe locul 4 în clasament, cu 34 de puncte. În timp ce, Dinamo este pe locul 12, cu 25 de puncte.
 

Afla mai multe despre: ante vukusic fcsb 

viewscnt
Articole similare