Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii unui club din Turcia vin la Bucureşti să urmărească un jucător la FCSB - Astra! Au făcut deja şi prima ofertă!

Oficialii unui club din Turcia vin la Bucureşti să urmărească un jucător la FCSB - Astra! Au făcut deja şi prima ofertă!

Astra Giurgiu

Comentarii

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Plamen Iliev a primit o ofertă de la Ankaragucu, echipă care a promovat în prima ligă din Turcia la finalul sezonului 2017-2018.

Başkanii sunt dispuşi să le plătească giurgiuvenilor nu mai puţin 400.000 de euro, dar suma este considerată mult prea mică de oficialii fostei campioane a României.

Oferta făcută de başkanii de la Ankaragucu pentru Plamen Iliev nu a fost pe placul lui Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, cel care le-a transmis că preţul portarului în vârstă de 26 de ani e 700.000 de euro.

Afaceristul este dispus să renunţe la serviciile lui Plamen Iliev şi pentru 500.000 de euro. Goalkeeperul a fost urmărit de turci la ultimele două meciuri jucate de Astra Giurgiu, iar duminică vor veni şi la partida pe care echipa lui Gigi Mulţescu o va juca pe terenul FCSB-ului, de la ora 20.45.

Afla mai multe despre: plamen ilievastraliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare