Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialul Academicii Clinceni a anunţat favorita la titlu! Ilfovenii, învinşi de FCSB şi CFR Cluj: "Nu a demonstrat o formă bună"

Oficialul Academicii Clinceni a anunţat favorita la titlu! Ilfovenii, învinşi de FCSB şi CFR Cluj: "Nu a demonstrat o formă bună"

CFR Cluj

Comentarii

Team manager-ul Academicii Clinceni, Sorin Paraschiv, o vede pe CFR Cluj campioană în Liga 1. Echipa din Ilfov a fost învinsă în acest play-off şi de FCSB, şi de campioana României.

"FCSB are foarte mulţi absenţi, nu a demonstrat o formă foarte bună"

Dup[ 0-3 cu CFR Cluj şi 0-2 cu FCSB în acest play-off, Academica Clinceni a reuşit să producă surpriza. Echipa din Ilfov a învins-o pe Universitatea Craiova cu 1-0, în meciul revenirii pe bancă pentru Ilie Poenaru, care a fost infectat cu Covid-19. 

La final, oficialul Academicii Clinceni a analizat lupta pentru primul loc şi a găsit un minus FCSB-ului în faţa lui CFR Cluj.

"(n.r. - Cine e favorită la titlu?) CFR, din punctul meu de vedere. Au reuşit să câştige campionatul trei ani consecutiv. Dacă ar reuşi şi în al patrulea, eu cred că ar fi o performanţă imensă. FCSB are foarte mulţi absenţi, nu a demonstrat o formă foarte bună. 

Când vom juca cu CFR şi cu FCSB vom încerca să facem mult mai mult decât am făcut în prima parte a playoff-ului", a declarat Sorin Paraschiv.  

Luni, de la 20:30, are loc meciul FCSB - CFR Cluj, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare