Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialul Craiovei bagă panica în vestiarul celor de la FCSB: "Au fost 5-6 jucători de la Dinamo care erau deja infectaţi la meciul cu FCSB"

Oficialul Craiovei bagă panica în vestiarul celor de la FCSB: "Au fost 5-6 jucători de la Dinamo care erau deja infectaţi la meciul cu FCSB"

FCSB

Comentarii

Directorul executiv al Universităţii Craiova, Marcel Popescu, a declarat că există şanse foarte mari ca jucătorii lui Dinamo să fi fost deja infectaţi cu noul coronavirus la meciul retur cu FCSB, din semifinala Cupei României. Oficialul oltenilor dă de înţeles că şi la vicecampioana României pot apărea, în acest context, cazuri de COVID-19.

Alex Răuţă, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Filip Mrzljak, Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici şi Dan Tălmaciu sunt cei zece jucători de la Dinamo au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.
 
Popescu apreciază că Dinamo nu ar trebui obligată să-şi joace meciurile rămase din acest sezon. Acesta consideră că s-ar crea o nedreptate, ţinând cont problemele de lot pe care le au "câinii roşii" în prezent.
 
"Au fost 5-6 jucători de la Dinamo care probabil erau deja infectaţi la ora semifinalei retur cu FCSB. Propagarea şi transmiterea virusului la terţi este posibilă şi imprevizibilă. Perioada de incubaţie este aleatorie, nu se ştie cât durează. E riscant. 
 
Victime cad, din păcate, jucătorii. Se întâmplă la câteva cluburi, sunt exemple negative, dar nu îi poţi pune la zid. Nu pot fi ostracizaţi jucătorii că au luat boala. Au luat-o că se duceau la Săftica cu ce puteau, că nu au bani de maşini, se duc cu transportul în comun. 
 
Faţă de Dinamo recunosc că este un adversar cu care ne întâlnim şi faţă de care există o rivalitate mare. Ce se întâmplă, însă, acum, este o realitate. Trebuie să avem demnitatea şi să ne păstrăm conştiinţa curată vizavi de noi înşine. Nu poţi obliga pe Dinamo să joace că nu au cu cine să joace! Nu au 10 inşi. Sunt probleme de forţă majoră, trebuie să fim raţionali”, a declarat Marcel Popescu, la PRO X.
 
Jucătorii lui FCSB au fost testaţi pentru COVID-19, după meciul retur cu Dinamo din semifinala Cupei României. Rezultatele, la acea vreme, au fost negative.

Afla mai multe despre: fcsbdinamocoronavirusliga 1 

viewscnt
Articole similare