Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialul FRF a găsit cheia rezolvării războiului pentru Ghencea. ”Când joacă Steaua, să îi spună Stadionul Marius Lăcătuş, iar când joacă FCSB, Stadionul Mirel Rădoi”

Oficialul FRF a găsit cheia rezolvării războiului pentru Ghencea. ”Când joacă Steaua, să îi spună Stadionul Marius Lăcătuş, iar când joacă FCSB, Stadionul Mirel Rădoi”

Superliga

Comentarii

Clubul FCSB a anunţat, oficial, pe reţelele sociale, că partida cu CFR Cluj, programată duminică, 6 august, de la ora 21:30, în etapa a 4-a a Superligii, se va disputa pe arena din Ghencea.

Deşi vicecampioana României  a primit ”interzis” pentru derby-ul cu Dinamo din etapa a doua a campionatului, oficialii roş-albaştrilor au reuşit într-un final să o readucă pe FCSB în Ghencea după opt ani. Fanii au salutat anunţul FCSB-ului şi au cumpărat peste 11.000 de bilete, la doar câteva ore după ce acestea au fost puse în vânzare. Astfel, cel mai probabil meciul dintre FCSB şi CFR Cluj se va juca cu casa închisă.

Soluţie inedită: ”Când joacă Steaua, să îi spună Stadionul Marius Lăcătuş, iar când joacă FCSB, Stadionul Mirel Rădoi”

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a declarat că nu vede nimic anormal în faptul că FCSB va evolua în Ghencea. Mai mult decât atât, acesta a propus o soluţie inedită bazată pe modelul cluburilor mari de afară, pentru a rezolva problema dintre CSA Steaua şi FCSB,

”Mi-e greu să laud normalitatea. Aşa trebuia să se întâmple în orice loc civizilat. Dacă la Roma, pe Olimpico, pot juca şi Lazio şi Roma, şi alea chiar au tradiţii, dacă la Milano pot juca Milan şi Inter, dacă au o problemă cu stadionul, când joacă CSA Steaua pot să îi spună Stadionul Marius Lăcătuş, iar când joacă FCSB pot să îi spună Stadionul Mirel Rădoi, dacă au o problemă, cum e cu Meazza şi San Siro, la Milano..

Nu e niciun fel de problemă să evolueze orice echipă acolo, mai ales două echipe care pleacă dintr-un trunchi comun, care şi-au separat drumurile la un moment dar până la urmă ADN-ul e aproximativ acelaşi”, a declarat Andrei Vochin, pentru Fanatik.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauacfrbecalitalpan 

viewscnt
Articole similare