Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialul lui Hermannstadt are probleme grave după ce a fost bătut de un jucător. Va fi operat

Oficialul lui Hermannstadt are probleme grave după ce a fost bătut de un jucător. Va fi operat

Hermannstadt​

Comentarii

Răzvan Zamfir, directorul de scouting al celor de la FC Hermannstadt, a fost bătut marţi de Filip Jazvic, iar problemele sunt mai mari decât s-a crezut iniţial.

Oficialul sibienilor are faţa umflată şi a fost dus miercuri la o clinică privată din Cluj pentru mai multe teste, scrie GSP. Aceeaşi sursă menţionează că Zamfir scuipă sânge şi a primit diagnosticul de fractură cu înfundare a peretelui anterior al sinusului maxilar. El va fi operat joi dimineaţă la Cluj. 

Incidentul a început după ce jucătorul a fost anunţat că nu mai face parte din planurile clubului, moment în care croatul a cedat nervos şi l-a lovit de două ori cu pumnul pe oficialul clubului Hermannstadt, susţine Iuliu Mureşan. Preşedintele echipei FC Hermannstadt a precizat că Răzvan Zamfir va depune plângere la poliţie împotriva jucătorului.

"A fost un act de huliganism. După ce luăm certificatul medico legal, depunem plângere la Parchet şi la poliţie. Avem şi martori... Asemenea huligani nu au ce să caute în fotbal. Nu vreau să folosesc cuvinte mai dure, dar Jazvic nu cred că mai are curajul să vină la club. Va suporta consecinţele legale şi sportive. Acum nu-i mai dăm nici banii, trebuie să-i luăm banii. E prea puţin ce prevede contractul pentru ce a făcut el, adică 25% din contract. Va avea de suportat consecinţe serioase, sunt sigur de asta. Noi vom propune acum o reziliere de justă cauză a contractului, pentru că un astfel de huligan nu are ce căuta în fotbal, e clar", a adăugat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: razvan zamfirhermannstadtbataie 

viewscnt
Articole similare