Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialul unei rivale din Liga 1 o ajută pe Dinamo de la distanţă: „Am card Elite, iau bilete virtuale când pot”

Oficialul unei rivale din Liga 1 o ajută pe Dinamo de la distanţă: „Am card Elite, iau bilete virtuale când pot”

Superliga

Comentarii

Cornel Şfaiter, managerul general de la Sepsi Sfântu Gheorghe, îi ajută pe dinamovişti de la distanţă.

Managerul o simpatizează pe Dinamo şi regretă situaţia în care a ajuns. Şfaiter nu se ascunde şi a mărturisit că este membru Elite în Programul DDB!

Oficialul lui Sepsi consideră că marea problemă la Dinamo, în momentul de faţă, este lipsa unui managament eficient.

  • 13 meciuri fără victorie a strâns Dinamo în Liga I

„Câinii” tremură serios pentru retrogradarea în eşalonul secund.

„Am o urmă de regret pentru situaţia în care este. Acum patru sezoane, când era Cosmin Contra, Dinamo a fost aproape de câştigarea campionatului, în era Negoiţă. Acum, tot respectul pentru ce au făcut cei din DDB, am şi eu card Elite. Când am posibilitatea, iau şi bilete virtuale. S-a greşit mult în vară, n-am avut încredere în proiectul cu spaniolii. Văzând conferinţa de presă, l-am văzut debusolat pe Cosmin Contra. Din momentul ăla n-am crezut.

 Dacă veneam la Dinamo, eram implicat, devotat. Probabil încercam să mă înconjor de oameni pricepuţi şi să facem lucruri îndrăzneţe. A fost decizia mea, am avut discuţii cu Ionuţ Negoiţă, Cunoştea foarte bine că sunt un dinamovist convins. Aş fi venit fără să iau nimic de la Dinamo, doar din pasiune. Sincer, îmi pare rău pentru situaţia de la Dinamo.

„Trebuie o voce în vestiar”

Sunt câţiva jucători buni, dar în iarnă trebuia numit un staff administrativ: un preşedinte, un director sportiv. Trebuie să fie un Consiliu de Administraţie cu un reprezentant din DDB. Lucrurile se puteau aşeza, s-a plătit licenţierea, au dat banii jucătorilor, s-au implicat băieţii de la DDB. Mai trebuia o mână forte, să ţină grupul, să fie o voce în vestiar. Trebuia un antrenor care să aibă continuitate, să ai încredere în el, un antrenor care cunoaşte spiritul lui Dinamo. Nu ştiu dacă prindea play-off-ul, dar putea să fie fără emoţii acum", a spus Cornel Şfaiţer, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

Afla mai multe despre: dinamocornel sfaiterddb 

viewscnt
Articole similare