Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu a pierdut unul dintre stranieri. Ghanezul Richmond Boakye s-a întors în Europa

Olăroiu a pierdut unul dintre stranieri. Ghanezul Richmond Boakye s-a întors în Europa

Transferuri

Comentarii

Jiangsu Suning l-a transferat pe Richmond Boakye în februarie de la Steaua Roşie Belgrad. După ce belgrădenii au reuşit să se califice în Uefa Champions League, ghanezul a acceptat să revină în Europa.

Cosmin Olăroiu a pierdut unul dintre stranierii pe care îi avea la dispoziţie. Richmond Boakye s-a întors la Steaua Roşie Belgrad după numai şase luni, perioadă în care a marcat 3 goluri pentru Jiangsu Suning.

Vândut cu 5.5 milioane de euro în China în februarie, Boakye revine acum în serbia pentru 1.5 milioane de euro. El devine primul stranier care poartă tricoul belgrădenilor în două rânduri, în perioade diferite. Alături de Baokye, Steaua Roşie i-a mai transferat pe Marko Marin şi Goran Causic, în încercarea de a se întări pentru Liga Campionilor.

Cosmin Olăroiu mai are acum doar 3 jucători străini în lot: italienii Eder şi Paletta şi brazilianul Alex Teixeira. Chinezii scriu că tehnicianul român voia să scape de Boakye pentru a aduce din vară încă un nume greu la echipa. Ramires a fost trimis la echipa secundă şi va fi şi el vândut de Jiangsu.

Echipa lui Olăroiu joacă duminică pe teren propriu cu Tianjin Quanjian. După 20 de etape, Jiangsu ocupă locul 5 în clasament, la 12 puncte de liderul Beijing Guoan, dar cu un meci în minus. 

Afla mai multe despre: jiangsu suningcosmin olăroiuboakyesteaua roşie 

viewscnt
Articole similare