Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu a pus ochii pe "perla" de 5 milioane de euro a Ligii 1! Oli, despre TRANSFERUL unui român: "L-aş lua cu cea mai mare plăcere"

Olăroiu a pus ochii pe "perla" de 5 milioane de euro a Ligii 1! Oli, despre TRANSFERUL unui român: "L-aş lua cu cea mai mare plăcere"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul formaţiei Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a fost invitatul lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii Top Interviuri, într-o ediţie specială de final de an. Printre subiectele abordate, experimentatul tehnician a recunoscut că a rămas impresionat de fotbalistul lui U Craiova, Valentin Mihăilă.

Fotbalistul de bandă al Craiovei a impresionat în acest sezon, atât la echipa de club, cât şi la naţionala României. Mihăilă este golgeterul reprezentativei de tineret în preliminariile EURO 2021, iar pentru U Craiova a marcat de patru ori, în 14 partide. 

Calităţile sale l-au adus şi în atenţia lui Cosmin Olăroiu, care a rămas impresionat de progresul făcut de tânărul de doar 19 ani al Craiovei. 

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Olăroiu a fost întrebat ce fotbalist român l-a impresionat: "Cel de la tineret şi de la Craiova. Mihăilă". 

Apoi, Olăroiu a fost întrebat dacă ar fi tentat să obţină semnătura unui jucător român, iar antrenorul a pus o condiţie esenţială: "Dacă ar fi OK pentru competiţia de acolo, l-aş lua cu cea mai mare plăcere", a mai spus tehnicianul formaţiei Jiangsu Suning. 

Recent, Valentin Mihăilă a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător la Gala Fotbalului Românesc.

La finalul anului 2019, Silviu Bogdan, impresarul jucătorului de la "U" Craiova, a declarat că un club important din Europa a pus pe masă oltenilor 5 milioane de euro în schimbul tânărului mijlocaş oltean.

 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuvalentin mihailavalentin mihaila u craiovau craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare