Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu aproape de un transfer senzaţional! Jiangsu plăteşte 10 milioane pentru un super atacant şi îi dă 25 de milioane salariu

Olăroiu aproape de un transfer senzaţional! Jiangsu plăteşte 10 milioane pentru un super atacant şi îi dă 25 de milioane salariu
Comentarii

Washington Post anunţă că Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu îl va transfera pe Jozy Altidore de la Toronto FC.

Perioada de transferuri din China se deschide oficial, iar Jiangsu Suning este gata să dea o super lovitură! Formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu ar fi făcut o ofertă de 10 milioane de dolari pentru starul lui Toronto FC, Jozy Altidore (29 de ani), internaţional american.

Conform contractului pe care i-l propun chinezii, Altidore ar urma să încaseze 25 de milioane de dolari pentru cei trei ani de contract pe care i-ar primi în China.

 

 

Starul naţionalei americane

Cu toate că naţionala Statelor Unite are jucători foarte interesanţi precum Cristian Pulisic, Cameron Carter-Vickers sau DeAndre Yedlin, Jozy Altidore este considerat marele star al americanilor.

La 29 de ani, Altidore are 42 de goluri marcate în 113 selecţii pentru SUA, fiind cel mai bun marcator în activitate şi al treilea din topul All Time după Landon Donovan şi Clint Dempsey.

Altidore a făcut faţă şi în Europa, în special în perioada AZ Alkmaar, când a marcat 40 de goluri în 67 de meciuri. El a mai jucat pentru Villarreal, Hull City, Bursaspor sau Sunderland. Aflat în prezent la Toronto FC unde primeşte de asemenea un salariu impresionant (6 milioane de dolari), Jozy a marcat de 60 de ori în 114 meciuri disputate în 5 sezoane.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga chinajozy altidore 

viewscnt
Articole similare