Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu e pe cai mari în China. Chinezii fac totul pentru a-l păstra şi pregătesc transferul unui super atacant brazilian

Olăroiu e pe cai mari în China. Chinezii fac totul pentru a-l păstra şi pregătesc transferul unui super atacant brazilian

Stranieri

Comentarii

Goal.com susţine că Jiangsu Suning, formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu negociază transferul unui super atacant brazilian pentru sezonul viitor.

Chinezii sunt pregătiţi să facă orice pentru a-l reţine pe Cosmin Olăroiu, un tehnician cu o cotă formidabilă în zona Golfului şi curtat intens de marile forţe din Arabia Saudită şi Emirate.

Oficialii lui Jiansgu Suning au demarat negocierile cu Shandong Luneng pentru transferul unui atacant senzaţional. Diego Tardelii a fost unul dintre cei mai buni marcator din China în ultimele două sezoane şi ar putea ajunge la formaţia lui Olăroiu pentru a completa o tripletă de vis alături de Alex Teixeira şi Eder Martins.

 

 

Tardelii a marcat de 41 de ori în 73 de meciuri pentru Shandong Luneng şi ar putea ajunge la Jiangsu pe locul pe care îl va lăsa liber Ramires, conaţionalul său care nu mai este dorit de oficialii grupării patronate de Suning.

În cariera sa, Tardelli a mai jucat la Sao Paolo, Betis Sevilla, PSV Eindhoven, Anzhi Makhachkala sau Atletico Mineiro. Ruşii de la Anzhi plăteau 8 milioane de euro pentru el în 2011, o perioadă în care Tardelli evolua şi în naţionala Braziliei. 14 selecţii şi 3 goluri are brazilianul pentru Selecao, două dintre ele în poarta marii rivale, Argentina. În sezonul trecut, Tardelli a marcat 20 de goluri în 28 de meciuri pentru Shandong Luneng în Superliga Chineză, formaţie alături de care şi-a trecut în palmares SuperCupa Chinei. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning,  

viewscnt
Articole similare