Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu, gata să rupă contractul cu Jiangsu! Antrenorul avertizase la Telekom Sport că nu mai acceptă situaţia de la club: ”Nu mai putem accepta umilinţele!”

 Olăroiu, gata să rupă contractul cu Jiangsu! Antrenorul avertizase la Telekom Sport că nu mai acceptă situaţia de la club: ”Nu mai putem accepta umilinţele!”
Comentarii

Presa chineză scrie că antrenorul român, Cosmin Olăroiu, vrea să plece de la Jiangsu Suning.

”Jiangsu va trebui să îşi caute un nou antrenor! Tehnicianul român, Cosmin Olăroiu este aproape să rupă înţelegerea cu formaţia pe care a transformat-o în campioana Chinei, ca urmare a divergenţelor cu conducerea clubului, dar şi din cauza manieirei în care Jiangsu l-a pierdut pe Alex Teixeira, cel mai bun jucător al echipei.

 

Antrenorul lui Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, noua campioană din China, a vorbit, într-un interviu acordat Telekom Sport, despre viitorul său la actuala echipă. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Cosmin Orăroiu a povestit experienţa trăită cu Jiangsu şi a avertizat că vrea să părăsească echipa:

Cosmin Olăroiu: "Nu cred că mai putem accepta umilinţele prin care am trecut. La noi problemele au existat, există şi nu ştiu cât vor mai continua, pentru că va fi foarte greu în condiţiile astea să avem continuitate. Am pierdut deja un jucător foarte important pe Teixeira. Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit. După ce am câştigat titlu, în afară de cei care am participat la câştigarea titltului, am primit un mesaj de la preşedinte prin secretara lui în care mi-a zis felicitări şi atât. În rest, nimeni. Dar au făcut poze cu trofeul, s-au bucurat, mai mult ca noi pentru că noi nu am făcut pentru că nu am mai avut posibilitatea asta. Nu a existat nicio sărbătoare, nicio festivitate nimic. A fost cel mai trist titlu pe care l-am câştigat eu. Şi cea mai grea experienţă din viaţa mea ca antrenor pentru că am fost pus în ipostaze dificile de oameni care ar fi trebuit să ne susţină.", a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Urmăreşte aici super interviul complet acordat de Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport

Concernul Suning, care conduce echipa antrenată de Oli, are mari probleme financiare, dovadă şi dezvăluirile despre salariile neplătite la Inter. Cosmin Olăroiu mai are un an de contract cu echipa chineză, dar se bucură de o cotă de piaţă excelentă în Asia şi Golf.

Afla mai multe despre: olăroiu 

viewscnt
Articole similare