Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu l-a felicitat pe Mirel Rădoi. Cu ce antrenori s-a mai consultat selecţionerul de la tineret: ”Nu eram foarte sigur”

Olăroiu l-a felicitat pe Mirel Rădoi. Cu ce antrenori s-a mai consultat selecţionerul de la tineret: ”Nu eram foarte sigur”

Echipa națională

Comentarii

Patru victorii în patru meciuri şi o calificare entuziasmantă la turneul final al Campionatului European din Italia şi San Marino. Mirel Rădoi este un antrenor fericit şi unul dintre motivele pentru care România U21 merge la Euro 2019.

Cu modestie, selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, spune că se mulţumeşte cu jumătate din muncă şi îi recunoaşte meritele lui Daniel Isăilă, omul care a dus de pe banca tehnică prima parte a calificărilor la Euro 2019: ”Putem spune că am început mai bine decât m-aş fi aşteptat această meserie. E o performanţă istorică şi mă mulţumesc şi cu jumătate din muncă, pentru că cealaltă jumătate a fost făcută de Daniel Isăilă. Eu am făcut 12 puncte, el 12 puncte şi ne-am calificat împreună” spune selecţionerul de la tineret.

Rădoi confirmă că a fost felicitat pentru performanţă de cel care este considerat mentorul său, Cosmin Olăroiu şi dezvăluie cu ce alţi antrenori s-a mai consultat în preliminarii: ”Am primit felicitări şi de la Olăroiu, da. Am discutat şi înainte de aceste meciuri şi nu a fost singurul. Am discutat şi cu Victor Piţurcă, Sorin Cârţu, Ioan Andone. Erau lucruri de care nu eram foarte sigur şi am vrut să mă consult” mărturiseşte Rădoi.

Ce va urma pentru Mirel Rădoi şi stafful său? ”Acum vom face o analiză de scouting, poate descoperim ceva jucători şi pentru campania următoare. Sunt foarte mulţi jucători care merită să fie la Euro, dar trebuie să facem o analiză” încheie fostul antrenor al FCSB-ului.

Afla mai multe despre: mirel rădoiromânia under 21cosmin olăroiuvictor piţurcă 

viewscnt
Articole similare