Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu, SPECTACOL TOTAL în China. Formaţia românului a câştigat primul meci de la reluarea campionatului, deşi a fost condusă cu 2-0 VIDEO

 Olăroiu, SPECTACOL TOTAL în China. Formaţia românului a câştigat primul meci de la reluarea campionatului, deşi a fost condusă cu 2-0 VIDEO
Comentarii

Jiangsu Suning a debutat cu dreptul în noul sezon din Super Liga Chineză.

Condusă la pauză cu 1-0 de Henan Jianye, Jiangsu Suning a făcut o repriză secundă senzaţională!

Dourado a făcut 2-0 în minutul 47, şi zarurile păreau aruncate pentru trupa lui Olăroiu.

Dar, românul a mutat inspirat la pauză, şi brazilianul Alex Teixeira a ieşit la rampă. Introdus în minutul 46, Teixeira a pasat în minutul 61 pentru Xie Pengfei, care a redus din handicap.

În minutul 65, brazilianul a obţinut o lovitură de la 11 metri, iar Eder a transformat şi a restabilit egalitatea.

 

 

Doar patru minute mai târziu a fost rândul lui Ivan Santini să înscrie. Jiangsu a trecut în avantaj după golul marcat de fostul atacant de la Anderlecht.

Cu 10 minute înainte de final, starul chinez Wu Xi a înscris pentru 4-2, într-o revenire de senzaţie a formaţiei antrenate de Olăroiu.

Un minut mai târziu, Ke Zhao a marcat pentru gazde şi a oferit un final încins de meci pe Pro Socces Academy Base din Dalian, dar trupa lui Olăroiu a ţinut bine de minge şi de rezultat. 4-3 pentru Jiangsu Suning în primul meci de la reluarea campionatului din China.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare