Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu, transfer de senzaţie: Jiangsu cumpără un atacant din naţionala Italiei

Olăroiu, transfer de senzaţie: Jiangsu cumpără un atacant din naţionala Italiei
Comentarii

Cosmin Olăroiu caută soluţii pentru întărirea ofensivei formaţiei sale, fiind nemulţumit de aportul atacanţilor din lot. Jiangsu Suning ar urma să-l transfere în aceste condiţii, pe internaţionalul italian Eder de la Internazionale Milano, urmând a se despărţi, cel mai probabil de ghanezul Richmond Boakye.

Jiangsu Suning, echipa pregatită de Cosmin Olăroiu este aproape de o mare lovitură pe piaţa transferurilor. După ce a ratat transferul atacantului columbian Duvan Zapata, care a ales sa rămână în Serie A la Atalanta, Jiangsu este aproape de un acord cu Inter Milano pentru atacantul braziliano-italian, Éder Citadin Martins. 

Presa din China susţine că echipa lui Oli i-a oferit un contract pe 3 ani atacantului, cu un salariu stagional de 5 milioane de euro. Eder este însă dorit şi de Valencia sau Sampdoria şi, la fel ca şi Duvan Zapata, ar prefera să rămână în fotbalul mare. Antrenorul român încearcă să rezolve în aceste zile transferul unui atacant cu nume, pentru că ofensiva sa nu a impresionat deloc în acest sezon. Alex Teixeira este golgeterul echipei, dar brazilianul nu este un atacant pur-sânge, ci mai degrabă un mijlocaş ofensiv cu apetit pentru gol. În schimb, ghanezul Boakye are doar două goluri în cele 9 meciuri jucate şi s-ar putea întoarce în Serbia la Steaua Roşie Belgrad.

Eder (31 de ani) joacă la Inter Milano din 2016 şi transferul său ar putea fi facilitat de relaţiile dintre cele două cluburi. Deşi are origini braziliene, vârful lui Inter a debutat în 2015 în naţionala Italiei, pentru care a reuşit deja să marcheze de 6 ori în 26 de selecţii. El nu va fi singurul fotbalist italian din lotul echipei antrenate de Olăroiu, pentru că la Jiangsu evoluează şi fundaşul Gabriel Paletta, transferat în februarie de la AC Milan.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare