Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olaru, luat peste picior de un coleg, după penalty-ul ratat: ”A ratat el de mai aproape de punctul de la 11 metri”

Olaru, luat peste picior de un coleg, după penalty-ul ratat: ”A ratat el de mai aproape de punctul de la 11 metri”

Superliga

Comentarii

Deşi a început foarte bine partida, cu penalty în minutul patru, Gaz Metan Mediaş a pierdut cu 2-0 în faţa celor de la FC Botoşani, în ultima partidă din play-out.

La finalul partidei, Pleşca, portarul celor de la Gaz Metan, a comentat cu umor momentul din startul partidei când Olaru, colegul său, a ratat o lovitură de la 11 metri: ”A ratat el de mai aproape de punctul de la 11 metri... are calităţi foarte bune, cu timpul se va maturiza”, a spus Pleşca la Telekom Sport. 

Portarul de 35 de ani a anunţat că nu se mai retrage în acest sezon, în urma unei discuţii pe care a avut-o cu colegul său Alex Greab.

”După ce am zis deja că mă voi retrage la finalul acestui sezon şi nu m-am retras, acum nu mai pot să fiu sigur. 99% pot să spun că mă voi retrage la finalul sezonului viitor şi vreau să-i mulţumesc lui Alex Greab pentru că m-am sfătuit cu el înainte să-mi prelungesc contractul şi el m-a sfătuit să continui. 

Nu e concurentul meu pe post, noi suntem colegi de camera de 6 ani, asta a fost discuţia cu el. I-am spus dacă el e de acord să continui deoarece aşa va fi mai greu pentru el şi el şi-a dat acordul”, a mai spus portarul lui Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediasrazvan plesca,  

viewscnt
Articole similare