Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ole Gunnar Solskjaer a vorbit despre situaţia lui Paul Pogba de la club: "Este în formă acum şi are performanţe excelente"

Ole Gunnar Solskjaer a vorbit despre situaţia lui Paul Pogba de la club: "Este în formă acum şi are performanţe excelente"

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer a declarat pentru Amazon Prime Video că Paul Pogba este din nou în cărţi pentru juca la Manchester United.

Solskjaer mizează din nou pe serviciile lui Pogba

Managerul celor de la Manchester United se bazează din nou pe serviciile lui Pogba. În meciul de joi seara, Sheffield United, "Diavolii Roşii" au câştigat cu scorul de 3-2, iar Paul Pogba a fost titular şi a reuşit chiar o pasă decisivă pentru Martial.

În meciul cu Sheffield, Pogba a bifat al treilea meci consecutiv ca titular la Manchester United. După victoria din deplasare a echipei de pe Old Trafford, Solskjaer a făcut câteva declaraţii pentru Amazon Prime Video, despre situaţia lui Pogba la club.

"Da, am luat o decizie.", a spus Ole Gunnar.

"Bineînţeles, îi cunoaştem şi puterea duelurile aeriene, ştiam că va fi important pentru noi în fazele fixe şi în loviturile libere şi în loviturile lungi - şi a câştigat mai mult sau mai puţin fiecare lovitură de cap, aparent. Şi viziunea şi creativitatea lui, desigur, le dorim şi pe astea.", a mai spus Solskjaer.

"Aşadar, Paul a răspuns foarte bine la munca pe care a făcut-o. Este în formă acum şi are o performanţă excelentă. Este omul lui Man United."

"A fost la acest club când era copil şi s-a întors din nou. Aceasta este casa lui. El dă tot ce are mai bun pentru noi în antrenamente şi în meciuri şi astăzi a fost excepţional.", a adăugat managerul lui Man United.

Paul Pogba este evaluat la 65 de milioane de euro, conform transfermarkt. Mijlocaşul francez în vârstă de 27 de ani, are 180 de meciuri în tricoul lui Manchester United, a marcat 34 de goluri şi a oferit 35 de pase de gol.

Afla mai multe despre: ole gunnar solskjaer manchester united 

viewscnt
Articole similare