Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ole Gunnar Solskjaer îşi ia golgheter. "Matadorul" Cavani, spre Manchester United! Negocieri de ultim moment

Ole Gunnar Solskjaer îşi ia golgheter. "Matadorul" Cavani, spre Manchester United! Negocieri de ultim moment

Manchester United

Comentarii

Edinson Cavani (33 de ani) poate ajunge la Manchester United. "Diavolii" caută un atacant, iar "Matadorul" e favorit să ajungă pe Old Trafford din postura de jucător liber de contract. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer suferă la capitolul goluri marcate şi are nevoie de sânge proaspăt în ofensivă.

Anthony Martial, Marcus Rashford şi Odion Ighalo sunt oamenii pe care îi are la dispoziţie Solskjaer în acest moment, dar niciunul nu este un atacant pur-sânge, care să marcheze meci de meci, aşa cum este Edinson Cavani. Din lipsă de alte variante, şefii lui Manchester United s-au orientat către aducerea lui Cavani pe Old Trafford, scrie jurnalistul italian Gianluca Di Marzio. El e alesul pentru a revigora ofensiva.

Având în vedere faptul că Edinson Cavani e liber de contract, atacantul uruguayanul de 33 de ani poate ajunge relativ uşor pe Old Trafford, cu trupa engleză care trebuie să cadă la înţelegere doar asupra salariului. Cavani a avut un salariu foarte mare la PSG, de 13 milioane de euro, iar Manchester United s-ar putea apropia de această sumă.

Edinson Cavani a plecat de la PSG în iulie, atunci când i-a expirat contractul, pe care a refuzat să şi-l mai prelungească, având în vedere situaţia generată de pandemia de COVID-19. De atunci, acesta e liber de contract şi s-a vorbit despre mai multe destinaţii pentru "Matador", precum Benfica, Fluminense sau Barcelona, dar nimic oficial deocamdată.

Afla mai multe despre: edinson cavanimanchester unitedtransfer 

viewscnt
Articole similare