Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ole, ole, mulţumim, Rapidule”. Golul care i-a salvat cariera lui Andrei Prepeliţă. Căpitanul lui FC Argeş, la doar câteva secunde de retragerea din fotbal | VIDEO

„Ole, ole, mulţumim, Rapidule”. Golul care i-a salvat cariera lui Andrei Prepeliţă. Căpitanul lui FC Argeş, la doar câteva secunde de retragerea din fotbal | VIDEO

FC Argeș

Comentarii

Andrei Prepeliţă (34 de ani) va juca din nou în Liga 1. Mijlocaşul a promovat cu FC Argeş, echipă care l-a lansat în fotbalul mare. Lucrurile puteau lua însă o cu totul şi cu totul altă întorsătură. În minutul 95 al meciului cu UTA, „Prepe” se gândea să agaţe ghetele în cui.

Cariera lui Andrei Prepeliţă a fost salvată de golul pe care l-a dat Rapid la ultima fază a partidei cu Turris, încheiată la egalitate, scor 1-1. Coroborat cu rezultatul din Trivale, FC Argeş - UTA Arad, scor 1-1, piteşenii au obţinut promovarea directă în Liga 1. CS Mioveni va juca barajul, în timp ce gruparea din Turnu Măgurele a încheiat play-off-ul pe locul 4. 

„De asta am şi ales să vin. E echipa care m-a dat în fotbalul mare, am jucat cinci ani până să plec la Craiova, şi mă bucur. Ăsta a fost obiectivul meu, să vin să joc... Am făcut un sacrificiu, pentru că nu mă gândeam să joc în Divizia B. Putea să fie şi ultimul meci... până în minutul 95 cred că era ultimul meci.

Chiar dacă mai aveam contract un an, nu cred că mai continuam, nu mai aveam de gând să mai continui în Liga a II-a. Probabil nu mai continuam deloc. A fost foarte echilibrată lupta. Dar noi ne bucurăm că la final am obţinut promovarea. De-acum încolo va începe greul, Liga I este altceva decât Liga a II-a”, a declarat Andrei Prepeliţă după FC Argeş - UTA, scor 1-1. 

De-a lungul carierei, Andrei Prepeliţă a mai evoluat la U Craiova, FCSB, Ludogoreţ, Rostov şi Concordia Chiajna. Cu 14 prezenţe în echipa naţională a României, mijlocaşul are în palmares şapte trofee: trei titluri, o Cupă a României, o Cupă a Ligii şi o Supercupăa a României, toate cu FCSB şi un titlu cu Ludogoreţ. 

Afla mai multe despre: fc argesprepelitarapid 

viewscnt
Articole similare