Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oleg Protasov a revenit în România. Ce a spus despre o eventuală revenire în Liga I şi în ce relaţii e cu Gigi Becali: "E în inima mea"

Oleg Protasov a revenit în România. Ce a spus despre o eventuală revenire în Liga I şi în ce relaţii e cu Gigi Becali: "E în inima mea"
Comentarii

Arena Naţională găzduieşte astăzi al doilea meci de la EURO 2020, Ucraina - Macedonia de Nord. La partida de la Bucureşti va fi prezent şi Oleg Protasov, fostul antrenor al FCSB-ului şi al Astrei şi actual oficial al Federaţiei Ucrainene de Fotbal.

"Salutări fanilor Stelei şi Astrei Giurgiu. Îmi este dor, dar astăzi ne gândim doar la echipa nostră naţională. Avem nevoie de trei puncte astăzi. Ca să fiu sincer, naţionala Olandei este o echipă fantastică şi am avut o revenire bună de la 0-2 la 2-2, dar, din păcate, am mai primit un gol.

Am ţinut legătura cu câţiva jucători şi câţiva oameni din România. Iubesc România, îmi este dor de această ţară. Nu se ştie niciodată dacă mă voi întoarce. Vom vedea. (n.r. Cu Becali aţi mai vorbit?) Nu, n-am mai vorbit, dar Steaua este în inima mea. Le urez să câştige toate trofeele în fiecare sezon" , a declarat Oleg Protasov.

În vara lui 2005, după ce o pregătise şi pe Olympiacos, Oleg Protasov a venit în Liga I şi a semnat cu FCSB. Antrenorul ucrainean a plecat după doar 24 de meciuri şi a semnat cu o echipă din ţara sa natală, Dnipro.

Ulterior, după aventuri pe la Kuban Krasnodar, Rostov, Astana sau Dinamo Minsk, Protasov a revenit în Liga I, unde a antrenat-o pe Astra Giurgiu, în sezonul 2014/2015. După cele patru luni petrecute în România, fostul atacant a plecat şi a acceptat funcţia de director tehnic al naţionalei Ucrainei, iar acum este vicepreşedintele federaţiei.

Afla mai multe despre: protasov 

viewscnt
Articole similare