Experiențe împreună.
You are here:

Olga Demina a fost ucisă cu cruzime. Primul raport al autorităţilor din Rusia

Olga Demina a fost ucisă cu cruzime. Primul raport al autorităţilor din Rusiagalerie foto

Primera Division

Comentarii

Olga Demina (25 de ani), una dintre balerinele celebre de la Teatrul Balşoi, din Moscova, Rusia, a dispărut în urmă cu şase ani, iar acum un raport al autorităţilor ruse a indicat posibila cauză a morţii.

Poliţia susţine că celebra balerină de la Teatrul Balşoi a fost ucisă, dezmembrată şi dizolvată în acid sulfuric. Din raportul făcut public, investigatorii îl au drept suspect pe fostul impresar şi iubit al Olgăi Demina, Malkhaz Dzhavoev (40 de ani). 

De altfel, presupusul criminal se află în arest în Moscova din 2017, atunci când a fost extrădat cu un mandat din Germania, unde a fugit din Rusia, dându-se drept un refugiat kurd. 

GALERIE FOTO CU OLGA DEMINA

În informaţiile furnizat de poliţie, Malkhaz Dzhavoev ar fi atuncat corpul balerinei, care a fost dezmembrat şi dizolvat în acid sulfuric, iar rămăşiţele au fost aruncat într-o fântână de lângă un lac. 

Mai multe detalii, precum o tranzacţie cu acid sulfuric din trecut şi un craniu găsit în apropierea semnalului de la telefonul mobil al lui Malkhaz Dzhavoev îl leagă pe acesta de crima balerinei. 

Mama Olgăi Demina susţine că înainte să dispară, celebra balerină l-a împrumutat cu sume importante de bani pe Dzhavoev. De asemenea, Demina s-ar fi temut că imagini compromiţătoare cu conţinut sexual vor ajunge în pe reţelele de socializare, prin intermediul lui Dzhavoev.

GALERIE FOTO CU OLGA DEMINA

viewscnt
Articole similare
Maradona a murit la 60 de ani. Cum a inceput fotbalul si debutul in nationala Argentinei